01 / 05 / 2024

akpınar mahalle konağı açılış

akpınar mahalle konağı açılış

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, Akpınar Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.

Sancaktepe Akpınar Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, Akpınar Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Akpınar Hava Kent'te aylık 1.000 TL taksitle ödeme imkanı!

Dört etap olarak planlanan Akpınar Hava Kent projesinde 1+1 daire için 20 bin TL peşinat, bin TL aidat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı!

4 etaptan oluşan Akpınar Hava Kent projesinin 1 milyar dolara mal olması planlanıyor. S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, lüks bir konut projesi. İşte Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı...

Hava Kent Akpınar konut fiyatları!

Hava Kent Akpınar konut fiyatları en düşük 150 bin TL'den başlıyor. S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Yapı Kooperatifi Konut Projesi'nde aylık 600 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Hava Kent Akpınar daire fiyatları!

4 bin konuttan meydana gelen Hava Kent Akpınar projesi S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Hava Kent Akpınar daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

Keçiören'e 11. mahalle konağı geliyor!

Subayevleri Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konaklarının sayısı 11'e yükselecek..

Selçuklu Kosova'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Selçuklu Belediyesi'nin Kosova Mahallesi'nde hayata geçirdiği mahalle konağının inşaatı son sürat sürüyor.

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

akpınar mahalle konağı açılış Haberi

akpınar mahalle konağı açılış

Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla "örnek bir ilçe" olan Sancaktepe Belediyesi, yatırımalarına son sürat devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Akpınar Mahallesi’nde yapılan yeni muhtarlık binası ve taziye evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, 19 Nisan Perşembe günü yapılan açılış töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Akpınar mahallesi sakinlerine  kalıcı iki  eser daha kazandırmalarından  dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bugün Sancaktepemiz için iki yeni projeyi hizmete açmanın kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. , Sancaktepe’nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesinde bir çok...