01 / 05 / 2024

Aksa Aksa enerji

Aksa Aksa enerji

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendisliği alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi ve Sergisi’ne (EEMKON 2015) sponsor oldu.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

2022'de temettü ödemesi yapacak ilk 8 şirket açıklandı!

Borsada işlem gören firmalardan bilançolar gelmeye devam ederken, temettü ödeyeceklerini duyuran firmalar da netleşmeye başladı; Çemtaş, Aksa, Enerjisa ve Brisa birçok şirket temettü verecek.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Aksa Aksa enerji Haberi

Aksa Aksa enerji

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendisliği alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi ve Sergisi’ne (EEMKON 2015) sponsor  oldu. Sektör temsilcilerine yeni teknolojilerle tanışma imkanı sağlayan kongre ve sergiye sponsor olan Aksa Jeneratör, enerji sektörünün geleceğine yön vermeye devam edecek. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından 19-20-21 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen EEMKON 2015, Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi. 36 üniversitenin desteklediği ve Aksa Jeneratör’ün sponsor olduğu kongrede dünyada ve Türkiye’de hızla gelişen elektrik, elektronik ve biyomedikal mühendisliği alanlarındaki yenilikler paylaşıldı, sektörün geleceği konuşuldu.  Lider jeneratör markası Aksa’nın sponsor olarak destek verdiği EEMKON, elektrik ve elektronik mühendisliği alanlarında düzenlenmiş en kapsamlı kongre ve sergi olarak ön plana çıkıyor. Ulusal ve uluslararası etkinliklere destek veren Aksa Jeneratör, sektörün geleceğine...