20 / 05 / 2024

Aksa Doğalgaz Karadeniz

Aksa Doğalgaz Karadeniz

Rize’de bir ilköğretim ve anaokulunun yanında yer alan çocuk oyun parkına doğalgaz terfi istasyonu yerleştirilmesi tepkilere neden oldu

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Karadeniz'de bulunan yerli doğalgaz evlerimize geliyor! İşte tarih

Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğalgaz, 2023 yılında sisteme dahil edilecek. Bu kapsamda gaz sahasındaki ilk fazın 7 kilometrelik bölümü tamamlandı.

Kumla’da doğalgaz çalışmaları başladı!

AKSA Doğalgaz Şirketi Gemlik Müdürü Levent Üstüner, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla’nın doğalgaza kavuşması için 4 yıldır mücadele ettiklerini hatırlattı.

Aksa Doğalgaz yeni projesiyle tüm engelleri aşacak!

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı inşaatı bu ay başlayacak!

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz'in altından geçerek Trakya'ya gidecek olan Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde Rusya'nın bu ay inşaata başlayabileceğini söyledi.

Şah Deniz 2 doğalgaz projesi sözleşmesi imzalandı!

İngiliz enerji şirketi BP'nin önderliğindeki konsorsiyum, Azerbaycan'ın Şah Deniz 2 doğalgaz projesi için 841 milyon dolar değerinde altı ayrı inşaat ve mühendislik sözleşmesini imzaladığını açıkladı...

Şah Deniz 2 doğalgaz projesi sözleşmesi imzalandı!

İNGİLİZ enerji şirketi BP'nin önderliğindeki konsorsiyum, Azerbaycan'ın Şah Deniz 2 doğalgaz projesi için 841 milyon dolar değerinde altı ayrı inşaat ve mühendislik sözleşmesini imzaladığını açıkladı...

Taner Yıldız: Doğalgaz, gittikçe kıymetli hale geliyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kırşehir'in Mucur ilçesi Yazıkınık köyünde yapımı tamamlanan Botaş Kırşehir Kompresör İstasyonu'nun açılışında yaptığı konuşmada, doğalgazın gittikçe kıymetli hale geldiğine değindi...

Türkiye - Bulgaristan yeni doğalgaz boru hattı 114 kilometre uzunluğunda olacak!

Bulgaristan Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, ülkenin Türkiye ile arasındaki doğalgaz boru hattı inşaatına ilişkin görüşmelerin başarı ile tamamlandığını duyurdu. Yeni boru hattı 114 kilometre uzunluğunda olacak...

Aksa Doğalgaz Karadeniz Haberi

Aksa Doğalgaz Karadeniz

Gülbahar Mahallesi’nde yer alan ÇAYKUR İlköğretim Okulu ile Gülbahar Hatun Anaokulu yanındaki çocuk oyun parkına dağıtım istasyonu kurulması için AKSA Karadeniz Doğalgaz Şirketi’nce çalışma başlatıldı. Çocuk oyun parkındaki bazı kaydırak ve salıncaklar söküldü, açılan alana etrafı tel örgülerle çevrili konteyner yerleştirildi. Kısa sürede tamamlanan çalışmanın ardından çocuk oyun parkı alanı daraldı, çocukların oyun alanına yerleştirilen doğalgaz istasyonu nedeniyle veliler tedirgin oldu.


ÇOCUKLARIMIZ NEREDE OYNAYACAK?


Bu saban park alanında toplanan ve aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Tepkiler üzerine olaydan haberdar edilen doğalgaz şirketi yetkilileri bölgeye geldi. Vatandaşların, "Çocuklarımız nerede oynayacak?" diyerek tartıştığı doğalgaz şirketi görevlilerinin, "O zaman doğalgaz kullanmayın" cevabı kalabalığı iyice öfkelendirdi.


BELEDİYENİN BİLGİSİ VAR


Tartışmanın büyümesi üzerine şirket yetkilileri, "Belediyenin bilgisi var" diyerek yasa dışı birşey yapmadıklarını...