20 / 07 / 2024

Aksa Doğalgaz yeni projesi son durum

Aksa Doğalgaz yeni projesi son durum

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Doğalgazda yeni dönem başlıyor! 81 ilde faturalara köklü değişiklik geliyor...

81 ilde uygulanan bedava doğalgaz uygulaması sona erdi. Fakat hükümet kaynaklarına göre faturalarda yeni dönemin başlayacağı kaydedildi. Doğalgaz faturalarında köklü değişiklik yapılacağı kaydedildi.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz faturalarına ilişkin yaptığı açıklama gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz kullananlar hemen baksın! Yeni döneme girildi!

Doğalgazın ne zaman ücretsiz olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki doğalgaz ne zaman ücretsiz olacak? İşte detaylar!

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? Faturalar 2023'te artacak mı? Bakan resmen duyurdu! 

Milyonlarca vatandaş yeni yılda doğalgaz ile elektriğe zam gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki yılbaşında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılacak mı? İşte konuyla ilgili ayrıntılar ve Bakan Dönmez'in o açıklamaları... 

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Aksa Doğalgaz yeni projesi son durum Haberi

Aksa Doğalgaz yeni projesi son durum

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak. Aksa Doğal Gaz, “Doğal Gaz Acil 187 Hattı”nı arayan engelli abonelerine anında doğal gaz acil ekiplerini sevk ederek engelleri aşacak. Türkiye’de doğal gaz dağıtım hizmeti verdiği 22 il merkezi, 26 ile bağlı toplamda 104 ilçe ve beldede abonelerine kesintisiz ve güvenli gaz hizmeti sunan Aksa Doğal Gaz, başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle engelli abonelerine acil durumlarda çok daha hızlı hizmet götürecek. Can Yoldaşı projesi kapsamında, Aksa Doğal Gaz’ın abone sistemine engelli olduğuna dair kayıt yaptıranlar, “Doğal Gaz Acil 187 Hattı”nı aradığında sistem, çağrının engelli bir aboneden geldiğini otomatik olarak gösterecek. Çağrı merkezindeki görevli de engelli abonenin talebini anlatmasını beklemeden, doğal gaz...