06 / 05 / 2024

aksa jeneratör çin fabrikası

aksa jeneratör çin fabrikası

İstanbul, ABD ve Çin'deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör, bu yıl Adana'daki fabrikasına 80 bin metrekare ve Çin'in Changzhou kentindeki fabrikasına da 40 bin metrekarelik wKm ilave yatırım yaptı.

Aksa Jeneratör, dünyanın en büyük jeneratör fabrikasını Çin'de açacak!

Çin malı jeneratörlerin Türkiye'ye girmesiyle pazar kaybeden Kazancı Grup şirketlerinden Aksa Jeneratör, çözüm olarak Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. Kazancı Holding Başkan Vekili Cemil Kazancı, başta Japonya olmak üzere Rusya ve Ortadoğu'ya jeneratör

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

En fazla kredinin battığı sektör inşaat oldu!

Faizler rekor kırınca 2 yıldır düşük maliyetli krediye alışık olan şirketleri zor zamanlar bekliyor. Yakın takipteki ve yeniden yapılandırılmış krediler 700 milyar TL’yi buldu. Zombi ve yüzdürülen şirketler için zor günlere giriliyor.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Diyarbakır'da çöken 4 bina imar kanununa aykırı inşa edilmiş! 

Diyarbakır’da çöken Işık Apartmanı'nda 42, Yoldaş Apartmanı'nda 61, Hisami Apartmanı'nda ise 101 vatandaş hayatını kaybetti. 2019 yılında imar barışından faydalanmak için başvurulan üç binada inceleme yapıldı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

İnşaat sektöründe zam krizi!

200’ün üzerinde alt sektörde oluşturduğu talep ve istihdamlarla ekonominin lokomotifi olarak belirtilen inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarında yüzde 116’ya ulaşan yükselişin yanında bir diğer önemli girdisi olan çimentoda da aynı durumla karşı karşıya. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

aksa jeneratör çin fabrikası Haberi

aksa jeneratör çin fabrikası

İstanbul, ABD ve Çin'deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör, bu yıl Adana'daki fabrikasına 80 bin metrekare ve Çin'in Changzhou kentindeki fabrikasına da 40 bin metrekarelik wKm ilave yatırım yaptı. Adana ve Çin'deki fabrikalara 50 milyon dolarlık yatırım yaptıkları bilgisini veren Aksa Jeneratör CEO'su Alper Peker, "2014 yılı itibarıyla 400 milyon dolar ciroya ulaştık. Yeni yatırımlarımızın etkisiyle 2019'da 600 milyon dolar, 2025 yılında da 1 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 


Küresel ölçekte ilk beş jeneratör üreticisi arasında yer aldıkları bilgisini veren Alper Peker, "Ayrıca portatif, dizel ve doğalgazlı jeneratörlerimizle farklı alanlara ve ihtiyaçlara göre hizmet sunuyoruz" dedi. Fabrika, ev ve otellerin yanı sıra kamp karavanlarına uygun jeneratörleri de bulunduğunu belirten Peker, Türkiye'de ilk doğalgaz yakıtlı jeneratörü üreten firma unvanına sahip...