29 / 05 / 2024

Aksa satış noktası açtı

Aksa satış noktası açtı

Türkiye’de bulunan yaygın APC Noktaları (Aksa Power Center) ile müşterilerine doğrudan hizmet veren jeneratör sektörünün lider markası Aksa, satış ağına bir yenisini daha ekledi.

Yüksek faizler konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Yaptığı açıklamada Antalya'da Mart'ta konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığını dile getiren  ATSO Başkanı Ali Bahar yüksek faizlerin konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

EPDK’dan akaryakıt piyasası için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Akaryakıt piyasasındaki düşük marjlardan yakınan sektör çalışanları, birçok satış noktasının yıl başında kapanma tehdidinde bulunduğunu söyledi. EPGİS, Petrol piyasasına ilişkin yeni kararını Resmi Gazete'de yayımladı. Üye işyeri lisans ücreti 20.360 TL olarak belirlendi.

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Tasarrufa dayalı finansman sektöründen konut satışları için önemli adım!

Koronavirüs konut satışlarını bir süreliğine durma noktasına getirse de Türkiye’de konut satışları Haziran ayında yüzde 273 yükselerek 190 bin seviyelerine çıktı. Özellikle tasarrufa dayalı faizsiz finansman modelleri sundukları özel kampanyalar ile sektöre can suyu oluyor.

Konutta whatsapp’tan satış dönemi başladı!

Geleneksel satış yöntemleriyle hedef kitleye ulaşan gayrimenkul ve inşaat sektörü, koronavirüsün başlattığı dijital açılımların karşılığını alıyor. Satış ofisleri tarafından yapılan satışlar durma noktasına geldi ve online satışlarla yükselen bir ivme yükseldi.

SPX, 46’ıncı mağazasını açtı!

SPX, Anadolu Yakası’ndaki Emaar Square AVM’de yeni mağazasını açarak satış noktasını 46’ya yükseltti.

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Faiz indirimleri sonrasında konut satışları toparlanıyor!

Konut kredisi faiz oranlarında yaşanan düşüş durma noktasına gelen konut satışlarını tekrar canlandırdı. Konut satışları Temmuz’da toparlanma sinyalleri gösteriyor.

Aksa satış noktası açtı Haberi

Aksa satış noktası açtı

Türkiye’de bulunan yaygın APC Noktaları (Aksa Power Center) ile müşterilerine doğrudan hizmet veren jeneratör sektörünün lider markası Aksa, satış ağına bir yenisini daha ekledi. 


Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, 21’inci ve en yeni satış noktasını Gebze’de açtı.


Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör,  Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Gebze’de açtığı 21’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile büyümeye devam ediyor.


Aksa ile enerjiniz güvence altında


Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren...