14 / 05 / 2024

Aksaray kira oyunu

Aksaray kira oyunu

Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı. Evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi.

Fahiş kira talep eden ev sahibinden kiracıya taahhütname oyunu!

Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin taahhütname oyunuyla karşı karşıya kaldı.

Kiracılar aman dikkat, ev sahibinin oyununa gelmeyin!

Ev sahiplerinin yaptığı kira oyunu kiracıları zor durumda bırakıyor. Kiracısını evden çıkarmayı düşünen ev sahiplerinin yaptığı yöntemler şaşkınlık yaratıyor.

Fırsatçıların kira oyunu! İnsafsızca fahiş zam yaptılar

Deprem felaketi sonrasında Türkiye’nin dört bir yanından evlerini depremzedelere ücretsiz açanlar olmuş, yardımlaşma ruhu öne çıkmıştı. Depremzedelerin barınmak için çevre illere yönelmeye başlamasıyla bu yardımlaşma ruhuna gölge düşüren fırsatçılar peydah oldu. İşte tüm detaylar...

Emlakçıların yeni kira oyunu! Ev kiralarını borsa gibi yükseltiyorlar

Ev sahiplerini de ikna eden emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirlemeye başladı. Daha önce ikinci el araç piyasasında gördüğümüz bu oyun kiralık evlere de bulaştı. Kiralık ev fiyatları borsa gibi yükselmeye başladı.

Ev sahiplerinin kira oyunu bitmiyor! Yazlığı olanlar kışlık evini kiraya veriyor!

Ev kiralarındaki yükselişler, yazlığı olan ev sahiplerinin harekete geçmesini sağladı. Yüksek kira geliri elde etmek isteyen mülk shaipleir, oturdukları evi kiraya vererek kış aylarını yazlıklarında geçirmek için hazırlık yapıyor... 

Ev sahiplerinin kira oyunu! Kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar!

Ev sahiplerinin kira oyunu gündeme geldi. Buna göre, lüks semtte konutu bulunanlar, kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar...

Aksaray Belediyesi'nden kira ödemelerinde indirim!

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren esnaflar için kira ödemelerinde indirim yapma kararı aldı. 

Aksaray'da kiralık ev fiyatları arttı!

Aksaray'da kiralık konut fiyatlarının yüzde 14.47 oranında arttı. Bölgede, ortalama kira fiyatları 409 TL olarak belirlendi.

Aksaray'da esnaflar kira öder gibi taksitle iş yeri sahibi olacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Edirne, Çanakkale, Aksaray ve Kars'ta kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında Edirne'de ev sahibi ve kiracılara ne kadar kira yardımı ödenecek? İşte Edirne, Çanakkale, Aksaray ve Kars'ta kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!..

Aksaray Belediyesi taşınmaz satacak

Aksaray Belediye Başkanlığı bir dükkan ve bir arsasını satışa çıkardı

Aksaray Yeraltı Çarşısı, Aksaray AVM Outlet oldu!

40 yıllık Aksaray Yeraltı Çarşısı imaj değiştirmek için AVM tabelası astı

Aksaray Belediyesi, sosyal tesis inşaatı yaptıracak

Aksaray Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak

Aksaray kira oyunu Haberi

Aksaray kira oyunu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), dar gelirli aileleri mağdur ettiği ortaya çıktı. Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltılıp, evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi. 


KAPILAR ÇİLİNGİRLE AÇILDI 

TOKİ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği içinde 'Sosyal Konut Projesi' kapsamında Cumhuriyet Mahallesine dar gelirli ailelerin de ev sahibi olabilmesi için 192 adet 1+1 konut yaptı. Ancak konutlardan 72'sinin 300 ila 400 liraya kiraya verildiği tespit edildi. Yapılan satış sözleşmesinde dar gelirli ailenin, konutta sözleşme bitene kadar kendisi oturacağı ve başkasına bedelli ya da bedelsiz olarak devir veya kiraya veremeyeceğinin belirtilmesi üzerine dün sabah saatlerinde TOKİ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri zabıta ve...