13 / 05 / 2024

Aksu Enerji göltaş enerji

Aksu Enerji göltaş enerji

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmayaa göre Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Göltaş Enerji ile tutanağını yayınladı.

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Enerji Bakanı bayraktar: ‘Suudi Arabistan ile enerji alanında da iş birliği sağlamayı amaçlıyoruz’

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir TV programında, Türkiye'nin enerji gündemine ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, "Suudi Arabistan ile enerji sektöründe önemli bir iş birliği sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Taner Mirza Kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Mirza kimdir? Taner Mirza  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Taner Mirza`nın biyografisi...

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Ham petrol son 9 ayın dibini gördü! Akaryakıta indirim gelecek mi?

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz yükselişinin küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle son 4 haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü 2022 Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baltacı ve Sürkit Madem Otomotiv Enerji Gıda Yatırım A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Aksu Enerji göltaş enerji Haberi

Aksu Enerji göltaş enerji

Aksu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 29.05.2014 tarihinde yapılan 29.Olağan Genel Kurul toplantısında, toplantı tutakları 15. Maddesinde pay sahipleri tarafından Yönetim Kurulu Üyelerimize yöneltilen sorulara karşılık olarak  Göltaş Enerji A.Ş ile karşılıklı yapılan  yazışmalar ekte siz pay sahiplerine sunulmaktadır.


Dosya için