09 / 05 / 2024

aksu istimlak

aksu istimlak

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Biz istimlak yapmak istemiyoruz. Bizim kitabımızda istimlak yok. Gerekirse imara sokup alırız. İmarla herkese çap verilecek.. " dedi.

1938 yılında Eminönü'nde istimlak faaliyetlerine başlandı!

1938 yılında İstanbul Belediyesi, Yeni Cami'nin önünü ve Eminönü Meydanı'nı açmak üzere yapacağı istimlak faaliyetlerine başlamış. Bayındırlık Bakanlığı bu istimlak faaliyeti için 1 milyon 700 bin liralık tahsisat ayırmış.

1938 yılında Taksim Kışlası istimlak edilecek!

Meşrutiyet'in ilanı sıralarında bir Fransız şirketine satılan Taksim Kışlası ve müştemilatı 1938 yılında 500 bin liraya istimlak edilecekmiş. Kışla istimlak edildikten sonra yerine yapılacakları Mimar Prost belirleyecekmiş.

1935 yılında Belediye, Eminönü'nde bazı binaları istimlak edecek!

1935 yılında İstanbul Belediyesi, Eminönü ile Keresteciler arasındaki sahayı açmak, caddeyi genişletmek ve Eyüp ile Eminönü arasında tramvay hattı için bazı binaları istimlak etmeye karar vermiş.

Antalya Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamam!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Küçük Aksu Barajı’nda incelemelerde bulundu. Özgür, Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamamlandığını söyledi.

Düzce Aksu Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Aksu Karataş Mesire Alanı’nın 1. etap çalışmaları tamamlandı!

114 dönüm alan üzerine yapılacak olan Aksu Karataş Mesire Alanı’nda 35 dönümlük 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Aksu Karataş Mesire Alanı’nda kapı girişi ve yol güzergahının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.

Sertaş Turizm'den Aksu'ya 196 milyon TL'lik otel yatırımı!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş., Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiinde 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. Otel projesi 196 milyon TL'ye mal olacak.

SMD Studio ile AKSU/SUARDI tasarımlarını birleştiriyor!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Serap Korkmaz ve AKSU/SUARDI'den mimari tasarım ortaklığı!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Aksu Çamköy'e kültür tesis alanı imarı onaylandı!

Aksu Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi Meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan birkaç gün önce verdiği istifası hakkında açıklamalarda bulundu.

Aksu Mühendislik ve Yapı Tasarım hizmette!

İnşaat Mühendisi Mustafa Salih Aksu'nun sahibi olduğu Aksu Mühendislik ve Yapı Tasarım hizmete girdi. Aksu Mühendislik Yeniyol Mah.Gazi Caddesi Haner Apt. Katıl No:12/6 adresindeki mühendislik bürosunda hizmet verecek.

TOKİ Giresun Aksu Konutları 600 günde tamamlanacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan, Aksu Mahallesinde eski SEKA Fabrikası arazisi üzerine yapımına başlanan TOKİ konutlarında incelemede bulundu.

Sezen Aksu Bodrum'da 1 milyon liraya ev aldı!

Sezen Aksu, Bodrum Gümüşlük'te 1 milyon liraya ev aldı. Aksu, kendisini görüntüleyecek gazetecilere gözdağı verdi: Onlardan gelen paraları Kos'ta yeriz.

aksu istimlak Haberi

aksu istimlak

Aksu Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdi. 9 gündem maddesi ile toplanan Aksu Belediye Meclisi'nde, sözleşmeli personel alımı, denetim komisyonunun seçimi, meclis tatili, Aksu Köprülü Kavşak bağlantı yolları için hazırlanan plan değişikliğine yapılan itirazlar ve daha önce Büyükşehir Belediyesi'ne asmek ve diğer sosyal donatı alanlarının yapılabilmesi için tahsis edilen alanın tahsisinin iptal edilerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne masraflarının karşılanması koşuluyla bedelsiz olarak kullanım hakkının verilmesi vardı. Aksu Belediyesi 2016 yılında çalıştırılmak üzere avukat, mimar, mühendis, kameraman ve tekniker alacak. Mecliste yapılan oylamada bu personele işe yeni başlayan devlet memurlarına verilen taban maaşın verilmesi kararı verildi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, sözleşmeli personelin memur olarak kadroya geçişte bir aşama olduğunu, bunun için göreve yeni başlayan personele de taban...