17 / 05 / 2024

Alaattin Demirel Sabır Karakoçoğlu

Alaattin Demirel Sabır Karakoçoğlu

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde imza atmayarak, yapı adasında yıkılmayan tek evin sahibi olarak Fikirtepe inatçısı diye anılan Alaattin Demirel, Sabır Karakoçoğlu ile birlikte Fikirtepe Derneği'ni kurdu. Dernek, mahalledeki 3. kentsel dönüşüm derneği.

'Allah mal sahiplerine sabır versin' diyen Mert Başaran: 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir'

Ev sahibi kiracı kavgaları her geçen gün giderek artarken Ekonomist Mert Başaran'dan da yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Mert Başaran paylaşımında 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık gözden geçirilmeli!

Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık uygulamasının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. İşte Demirel'in o açıklaması ve önerileri...

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Menteş tarafından kuruldu.

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Dolarda depreme hazır olun! Uzman isimden korkutan tahmin

Ekonomist Alaattin Aktaş, bu tarih aralığına dikkat çekerek vatandaşları uyardı. 4 gün sonra dolarda depreme hazır olun! İşte dolar kahininin korkutan tahmini...

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Konut fiyatlarında zirve görüldü mü? Ev alacaklar hemen bakın! Fiyatlar düşecek mi? 

Ekonomist Alaattin Aktaş, konut fiyatlarında zirvenin görülmüş olabileceğine dikkat çekerken, konut fiyatlarında düşüşün güçlü bir olasılık olmadığını dile getirdi. 

PTT personeli olmak için nasıl başvuru yapılır? PTT 2023 personel alımı!

PTT personel alımı ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, heyecanlı bekleyiş sürüyor. Konuyla ilgili Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü’nden yapılacak olan duyurular sabırsızlıkla bekleniyor.

Çeyiz hazırlığı yapanlar dikkat! A101'de Katlanır Masa 299 TL, Su Isıtıcı 249 TL! 16 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de sabırsızlıkla beklenen güne 2 gün kaldı. Elektronik alanında ve en çok lazım olacak pratik ev malzemeleri ve teknoloji alanında bir çok üründe hepinizin beğenisini kazanacak ürünler bu listede. A101'in 16 Mart kataloğunu görmek için haberimizi okuyun. 16 Mart fiyat listesi

Bakan Yardımcısı Kacır heyecanlandırdı! Togg’un satış tarihini duyurdu!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un satışa çıkacağı günü sabırsızlıkla bekleyenlere büyük müjdeyi Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır verdi.

Son gün 31 Ocak!.. Yetişen alır! Bu indirimleri kaçırmayın! Süt ürünlerine büyük indirim yaptılar! 

2023 yılında da devam eden ekonomik sorunlar vatandalı bi hayli zora sokuyor. Merketlerin fiyat sabıtlemesi de meseleyi tam anlamıyla çözmüş değil. Buna mukabil et ve süt ürünleri indirim yaparak vatandaşın cebini rahatlatmaya çalışıyor. Peki bu indirimler hangi ürünlerde? İşte o liste

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Alaattin Demirel Sabır Karakoçoğlu Haberi

Alaattin Demirel Sabır Karakoçoğlu


Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında faaliyet gösteren derneklere bir yenisi eklendi. Vartaş İnşaat'ın yapı adasında sözleşmeye uzunca bir süre imza atmayıp evini yıktırmamasıyla adı 'Fikirtepe inatçısı'na çıkan Alaattin Demirel, daha önce başka bir dernekte görev yapmış Sabır Karakoçoğlu ile birlikte yeni bir dernek kurdu: Fikirtepe Derneği...


Şu an Fikirtepe'de başkanlığını Ercüment Oruç'un yaptığı Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim, Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM) ile başkanlığını Yasin Bektaş'ın yaptığı Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği faaliyet gösteriyor. 


Alaattin Demirel'in Kurucu Üye olarak yer aldığı üçüncü dernek, Fikirtepe Derneği'nin Başkanı Sabır Karakoçoğlu, daha önce Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nde başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.



Fikirtepe Derneği Kurucu Üyesi Alaattin Demirel ve Dernek Başkanı Sabır Karakoçoğlu...


Fikirtepe Derneği Başkanı Karakoçoğlu, mahallede üçüncü derneğin kurulmasının sebebini, Emlakkulisi.com'a "Dört...