05 / 05 / 2024

Alanya 3 ülkede tanıtıldı

Alanya 3 ülkede tanıtıldı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Sırbistan, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen eş zamanlı fuarlarda ilçenin tanıtımını yaptı. Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde tanıtım yaptı.

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL oldu!

Endeksa verileri ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konutların yıllık bazda yüzde 73 oranında değerlendi. Bununla birlikte 2024’ün ilk ayı sonunda ülkede ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL  oldu.

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışında zirve Alanya’nın! Konutların değeri 3 yılda yüzde 750 arttı!

Antalya’da yabancıya konut satışta Alanya zirveye oturdu. 2023 yılında sıfır 100 metrekare bir daire yaklaşık 5.000.000 lira ile 6.000.000 TL arasında satıldı. Böylece son 3 yıldaki değer artışı oranı yüzde 750 - 850 arasında değişiyor.

Suudi Arabistan da haftada 3 gün tatili planlıyor

Suudi Arabistan'da bakanlık istihdamı ve verimi artırmak için çalışma sistemini incelediklerini ve gözden geçirdiklerini açıkladı. BAE’den sonra bu ülkede de hafta sonu tatili 3 güne çıkabilir.

Alanya Belediyesi'nden kiralık iş yeri! Yazlık bölgede iş yeri arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da yer alan iş yerini 3 yıllığına kiraya verecek. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Avro Bölgesi'nde enflasyon rekor yenilerken 3 ülkede yüzde 22'nin üzerine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşının etkisi üzerinden vakit geçtikçe daha görünür hale gelmeye başladı. 3 Baltık ülkesinde enflasyon yüzde 22'nin üzerine çıktı. Avrupa ülkeleri enflasyonla boğuşurken, halkın alım gücü günden güne düşüyor.

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Antalya'da tapu dolandırıcılığı operasyonu: 3 gözaltı!

Alanya'da vatandaşa ait hisseli dükkanı, sahte belge düzenleyerek tek tapu şeklinde satmaya çalıştığı öne sürülen toplam 3 kişi yakalandı.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

Çin’in gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 arttı!

Temmuz ayında Çin'in sanayi üretimi yüzde 4,8 yükselirken, ülkede gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 artış gösterdi.

Alanya 3 ülkede tanıtıldı Haberi

Alanya 3 ülkede tanıtıldı

Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrat, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag ve 20- 22 Şubat tarihlerinde Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen fuarlara katılarak ilçeyi tanıttı. Eş zamanlı fuarlarda stant açan ALTAV temsilcileri, seyahat acentesi yetkilileriyle rezervasyonlar konusunda görüşme yaptı. 



'Son dakika satışları' 

Çek Cumhuriyeti'nde Alanya'yı tanıtan turizmci Mehmet Nedanlı, bu pazarda son dakika satışlarıyla en yakın tahminlerin yapılabileceğini, genel öngörü olarak geçen yılki rezervasyon rakamlarının tekrarlanacağını kaydetti. Alanya'ya turist getiren firma yetkililerinin Gazipaşa Havalimanı ile çok yakından B ilgilendiğini belirten Nedanlı, "Acenteler her geçen dönem uçuş trafiğini arttıran bu havalimanının avantajlarından faydalanmak istiyor" dedi. 



Haftada üç gün uçuş 

Sırbistan'da ALTAV'ı temsil eden turizmci Elvan Güneş ise Antalya bölgesine en çok operasyonu olan "1A Travel" acentesi tarafından 16 Mayıs- 10 Ekim tarihleri arasında haftada...