06 / 07 / 2024

Alanya Büyükhasbahçe yol

Alanya Büyükhasbahçe yol

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ediyor.

İşsizlik Sigortası Fonu 153 milyar lirayla rekor büyüklüğe ulaştı!

2023 yılının Ağustos ayı sonu itibarıyla yaklaşık olarak 153 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşan fondan, son 21 senede 17 milyon 893 bin kişiye toplam 116 milyar Türk Lirası ödendi.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

Çin'in dijital ekonomideki büyümesi devasa oldu

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

Halk GYO, 10’uncu yılında 3,5 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

Yürüttüğü projeler ve çeşitlendirdiği yatırım portföyüyle istikrarlı büyümesine devam eden Halk GYO, 2020'de aktif büyüklüğünü 3,5 milyar liraya taşıdı.  10’uncu yaşına giren şirket, 352 milyon TL net kâr elde ederken, özkaynaklarını ise 2,9 milyar TL seviyesine çıkarttı.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Dağtekin İnşaat, cirosunu ve iş hacmini 2 kat büyüttü!

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

EmlakBank ilk yarıda 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, "İlk yarı itibarıyla 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştık. Üstelik bunu sadece tek şube ile yaptık" dedi...

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

İnşaat sektöründeki büyüme eğilimi devam edecek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu ekonomik büyümeye ilişkin, "İnşaat sektöründeki büyüme eğiliminin devam edeceğini öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Alanya Büyükhasbahçe yol Haberi

Alanya Büyükhasbahçe yol


Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kuzey Mahalleleri’nde yıllardır açılmayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunda çalışmalarını hızlandırdı.



ÇEVRE YOLU’NDAN CİKCİLLİ’YE BAĞLANIYOR


Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yolu’na bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülmeyen yol sorunu çözülmüş olacak.


YÜCEL,”BÖLGEYİ AYAĞA KALDIRACAK”


Güney cephesinin güçlü istinat duvarı ile desteklendiği yol projesinde, dolgu ve hafriyat aşamasına gelindiğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Bölgenin coğrafi durumu nedeni ile çok zorlu ve maliyetli bir çalışma yapıyoruz. Ama açacağımız imar yolu bölgeyi tabir yerindeyse ayağa kaldıracak. Aynı zamanda Küçükhasbahçe Yayla Yolu’ndan Mamadı üzerinden Doğu Mahallerine...