12 / 05 / 2024

alanya hastane inşaatı

alanya hastane inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Alanya'da bölge hastanesi şantiyesini inceledi.

Alanya'daki hastane inşaatı durdu!

Alanya'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan Bölge Hastanesi inşaatında çalışan taşeron işçiler, uzun süredir maaşlarının ödenmediğini belirterek inşaat önünde iş bırakma eylemi yapıyor.

Antalyalı vatandaşlar yapımı devam eden hastane inşaatına tepki gösterdi!

Alanya 'da bir sitenin sakinleri, yapımı devam eden bir hastane inşaatı nedeniyle binalarında çökme tehlikesi meydana geldiğini öne sürdü. Belediye iddia konusunda detaylı inceleme için Alanya İnşaat Mühendisleri Odası'na yazı gönderildiğini belirtti

İnşaat sektörü zor günlerden geçiyor!

Pandemi sonrası artan enflasyonla birlikte konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini belirten Seaside Alanya Real Estate’in kurucusu Abdullah Tuncer inşaat sektörünün zor günlerden geçtiğini söyledi.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

alanya hastane inşaatı Haberi

alanya hastane inşaatı

Oba Mahallesi'nde yapımı devam eden ve TOKİ'nin yürüttüğü 300 yataklı bölge hastanesi inşaatım yetkililerle birlikte gezen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, inşaat hakkında bilgi aldı. Hastanenin odalarında da incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Ergün Turan, hastanenin tüm odalarının tek ve çift yataklardan oluştuğunu belirterek, bu odaların Antalya'nın modern özel hastanelerinde dahi nadir bulunduğunu söyledi. 


BÖLGEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan TOKİ Başkanı Turan, Alanya dahil bölgede birçok yatırım yapıldığını söyledi. Başkan Turan, "Dün ve bugün Antalya'daki şantiyelerimizi ziyaret ettik. Dün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yaptığımız görüşmelerde de turizm sektöründe çalışan alt gelir gurubundaki kişilerin konut sahibi olmasında ciddi bir sorun olduğunu tespit ettik. Bu konuyla ilgili hem büyükşehir belediyesi hem de bizim ekiplerimiz 4-5 aydır ciddi bir çalışma...