02 / 10 / 2024

Alanya İranlıların gözdesi oldu

Alanya İranlıların gözdesi oldu

Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Alanya Deluxia Golden Palace'da İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Sanatçılar klip çekerken, Alanya'nın da tanınmasına katkı sağlıyor.

Konut kredisi çekenler dikkat! Bu yöntemle borçlarınız güvence altında olacak!

Kullandıkları konut kredisinden doğan borçlarını güvence altına almak ve daha az faiz ödemek isteyenler, Kredi Hayat Sigortası yaptırıyor. Bu yöntem sayesinde krediden doğan borçlar güvence altına alınıyor.

Emekliler bu ilçelere akın akın gidiyor! Emlakçılar arsa tarla yetiştiremiyorlar...

Emekli vatandaşların gözdesi olan ilçelerde emlakçılar adeta arsa tarla yetiştiremiyorlar. Türkiye’de Ege ve Akdeniz Bölgeleri emekli vatandaşlar için adeta vazgeçilmez bölgeler arasında. Emeklilik dilekçesini veren vatandaşlar akın akın bu iki bölgenin ilçelerine gidiyorlar.

Yabancıların gözü şimdi de o şehirde! 1 yılda bin dönüm arazi satıldı!

Gayrimenkul yatırımlarında en dikkat çeken şehirler arasında yer alan Antalya'dan sonra, yabancıların bir şehirden daha kapış kapış arsa ve arazi aldığı belirtildi. İşte yabancıların gözünü diktiği ve 1 yıl içerisinde bin dönüm arazi alımı yaptığı o şehir...

Ünlü ekonomist dolar kurunun Eylül 2024'te ne kadar olacağını açıkladı, rakamı görenler inanamadı!

Yatırımcıların gözdesi dolar kurunda hareketlilik azalırken, ünlü ekonomistten de çarpıcı bir açıklama geldi. İşte son dakika dolar kuru tahmini...

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten gram altın için yeni rota: O gün ucuz olacak!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni haftayı değerlendirerek önemli açıklamalar yaptı. Yatırımcıların gözdesi gram altın için rota çizen Memiş, 'O gün ucuz olacak' ifadelerini kullandı.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Riskli yapıların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenler! Bunları gözden kaçırmayın!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılında riskli konutların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Alanya İranlıların gözdesi oldu Haberi

Alanya İranlıların gözdesi oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde İran emlak pazarında ilçeyi tanıtan Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Deluxia Golden Palace'de İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Güzel, İranlı ünlü sanatçı Moein ardından, İranlı Pop yıldızı Valy I Iejazi'nin klip çekimi için Deluxia Golden Palace'nin kapılarını araladı. 


İş adamı Ramazan Güzel tarafından Kargıcak Mahallesi'nde hayata geçirilen Deluxia Golden Palace, İranlı ünlülerin gözdesi oldu. İranlı bir çok sanatçı klip çekimleri için Deluxia Golden Palace'yi seçmeye tercih ediyor. Ünlü sanatçı Moein ardından, İranlı Pop yıldızı Valy Hejazi'nin klip çekimi için Deluxia Golden Palace'nin kapılarını araladı. 


İran'da çok sevilen genç sanatçı, klibinde hem firmanın hem de Alanya'nın tanıtımını yapıyor. Yaklaşık 1 hafta süren klip çekimleri boyunca Alanya'nın tarihi mekanları ve sahillerini de tanıtan Hejazi, İran'da Alanya'nın her...