03 / 05 / 2024

Alanya İranlıların gözdesi oldu

Alanya İranlıların gözdesi oldu

Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Alanya Deluxia Golden Palace'da İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Sanatçılar klip çekerken, Alanya'nın da tanınmasına katkı sağlıyor.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Riskli yapıların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenler! Bunları gözden kaçırmayın!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılında riskli konutların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Yatırımcıların gözü TCMB faiz kararında!

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişeleriyle yeni haftaya karışık bir seyirle başlarken, yurt içinde yatırımcıların gözü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararında...

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika! Yatırımcıların gözü kulağı o haberde! Hemen bakın

Altın fiyatları geçen hafta dip seviyelere kadar düştü. Bu hafta ise yükselişe geçen ve 3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Yatırımcıların gözü kulağı orada! Hemen bakın...

Altın zirveden ipleri kopardı! Yatırımcıların gözü şimdi bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın

Altın fiyatları bu hafta yüzde 1,5 üzerinde değer kaybederek zirveden ipleri iyice kopardı. Yatırımcıların gözü şimdi ise bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın...

Alanya İranlıların gözdesi oldu Haberi

Alanya İranlıların gözdesi oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde İran emlak pazarında ilçeyi tanıtan Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Deluxia Golden Palace'de İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Güzel, İranlı ünlü sanatçı Moein ardından, İranlı Pop yıldızı Valy I Iejazi'nin klip çekimi için Deluxia Golden Palace'nin kapılarını araladı. 


İş adamı Ramazan Güzel tarafından Kargıcak Mahallesi'nde hayata geçirilen Deluxia Golden Palace, İranlı ünlülerin gözdesi oldu. İranlı bir çok sanatçı klip çekimleri için Deluxia Golden Palace'yi seçmeye tercih ediyor. Ünlü sanatçı Moein ardından, İranlı Pop yıldızı Valy Hejazi'nin klip çekimi için Deluxia Golden Palace'nin kapılarını araladı. 


İran'da çok sevilen genç sanatçı, klibinde hem firmanın hem de Alanya'nın tanıtımını yapıyor. Yaklaşık 1 hafta süren klip çekimleri boyunca Alanya'nın tarihi mekanları ve sahillerini de tanıtan Hejazi, İran'da Alanya'nın her...