27 / 04 / 2024

alaturka yılbaşı alışveriş günleri fuarı feshane

alaturka yılbaşı alışveriş günleri fuarı feshane

Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı...

Emekliye son dakika müjdesi: Çalışan emeklilere 5 bin lira düzenlemesi yılbaşından önce yasalaşacak!

Çalışmayan emeklilere son dakika müjdesi geldi. aktarılan son dakika kulis bilgilerine göre, 5 bin lira ödenmesine dair düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Noterler yılbaşında kaça kadar açık? Noterler bugün çalışıyor mu? 31 Aralık’ta noterler açık mı?

Yılbaşında noterlerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte 31 Aralık noterlerin çalışma durumu!

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Yılbaşı öncesi hesaplara yatacak! 700 bin çalışan en az 2000 lira alacak

Milyonlarca çalışana yılbaşı öncesi ilaç gibi ödeme yapılacak. En az 2.004 TL hesaba geçecek. Ödemeler maaşa göre değişiklik gösteriyor. Merakla beklenen ödeme takvimi netleşti. Ödemelerden yaklaşık 700 bin kamu işçisi yararlanacak. İşte tüm detaylar...

alaturka yılbaşı alışveriş günleri fuarı feshane Haberi

alaturka yılbaşı alışveriş günleri fuarı feshane


"İstanbul Yılbaşı Hediyelik Eşya, El Sanatları ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri", Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. 


Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı.


Yılbaşına özel yerli ve yabancı otantik hediyelik eşyaların yanı sıra yöresel tatların misafirlere sunulduğu fuarda, birbirinden farklı el yapımı değerli ürünler de satışa sunuldu. 


Fuara birçok Orta Doğu ülkesinin yanı sıra, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan gibi ülkelerden de katılım oldu.  


- Yılbaşı için yöresel ürünler 


Fuarda stant açan Tanrıkulu Bakırcılık yetkilisi Süleyman Ok, döküm ürünler, fincan takımları ve bakır çaydanlıklar gibi ürünleri satışa sunduklarını anlatarak, vatandaşların en çok şekerlik, lokumluk gibi ürünlere ilgi gösterdiğini söyledi. 


Hediyelik eşya stantı bulunan Emine...