30 / 04 / 2024

Albaraka Türk Akgül Construction

Albaraka Türk Akgül Construction

Albaraka Türk- Akgül Construction kar-zarar ortaklığı Ankara Çankaya'daki arsayı 130 milyon TL'ye satışa çıkarıyor. Toplam 24 bin 889 metrekare alana sahip arsanın ihalesi 3 Haziran'da...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Merkez Bankası açıkladı! Kağıt 5 Türk Lira'lar tedavülden kalkıyor mu?

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile 5 Türk Lira'lık madeni para basılmasının sonra , kağıt paraların tedavülde kalıp kalmayacağı vatandaşın merak ettiği konular arasında yer almakta. Buna göre, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, bu konudaki belirsizliğe açıklığa kavuşturdu. İşte ayrıntılar...

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Elektrik, su, doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Kuveyt Türk’le faturalarınız bedavaya geliyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini ifade etti.

Faiz oranı terimi bu banka sayesinde tarih oluyor! İşte yeni uygulamayı duyuran bankanın kredi detayları...

Ekonominin her geçen gün kötüleşmesi pek çok kişinin ihtiyaç kredileri kampanyalarına ilgi göstermesine neden olmaktadır. Bu durum bankaları harekete geçirdi. Faiz oranlarını kaldıran Albaraka Türk katılım Bankası tarafından belirlenen güncel kar payına ilişkin detaylar haberimizde...

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Albaraka Türk Akgül Construction Haberi

Albaraka Türk Akgül Construction

Albaraka Türk- Akgül Construction kar-zarar ortaklığı Ankara Çankaya Eskişehir Yolu üzerinde Lodumu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu arsa 28.293 ada, 1 parsele kayıtlı. 


Arsanın toplam alanı 24 bin 889 metrekare olarak belirlendi. Söz konusu arsanın toplam bedeli ise 130 milyon TL olarak belirlendi. Arsa için son başvuru tarihi 3 Haziran 2015 saat 12.00 olarak belirlendi. 


Üzerinde herhangi bir gayrimenkul bulunmayan arsanın ihalesi de yine 3 Haziran 2015 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Şartname 1.000 TL karşılığında temin edilebilir. 


Arsanın etrafında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara Müdürlüğü, Danıştay Hizmet Binası, TOBB, Üniversiteler Mahallesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yer alıyor. 


İletişim: 0530 663 10 79

E posta adresi:...