04 / 05 / 2024

Albaraka Türk kredi

Albaraka Türk kredi

Albaraka Türk Katılım Bankası, 60 aya varan vade ve ekspertiz değerinin yüzde yüzüne kadar arsa finansmanı desteği sağlıyor.

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Kuveyt Türk’ten Müjde Gibi Haber!

Araba fiyatlarının yükselmesinin ardından araba almak isteyen vatandaşlar kredi çekmek zorunda kalıyor. Kuveyt Türk'ten ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi.

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Türk Telekom'dan reddedilemeyecek fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte detaylar

Visa Ticari Kredi Kartı olanlar için 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli Türk Telekom kurumsal sabit internet faturalarınıza vereceğiniz otomatik ödeme talimatınıza 200TL indirim veriyor. Bu avntajdan faydalanmak için gereken şartlar nedir haberimizde. işte detaylar...

Türk bankaları tehlikede! Risk uyarısı yapıldı! İşte detaylar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Fitch Ratings, Türk bankaları ile ilgili bir rapor yayımladı. İşte detaylar!

Vakıfbank, Garanti, İş Bankası derken Kuveyt Türk resmen açıkladı! 31 Ekim'e kadar uzatıldı! Başvurana 5 bin TL!

Kuveyt Türk vade farksız 5 bin TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasını başlattı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların heyecanla beklediği kampanyanın son günü 31 Ekim olarak açıklandı. İşte detaylar...

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşterilere toplam 500.000 Türk Lirası World Puan hediye

19 Ekim 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olanlara toplam 500.000 Türk Lirası değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 Türk Lirası’na varan puan kazanma şansı…

Albaraka Türk kredi Haberi

Albaraka Türk kredi

Türkiye'de katılım bankacılığı prensipleri çerçevesinde hizmet veren Albaraka Türk Katılım Bankası, 60 aya varan vade ve ekspertiz değerinin yüzde yüzüne kadar arsa finansmanı desteği sağlıyor.


Aylık yüzde 1,35 oranında sabit kâr payı ile birlikte Albaraka Türk'ten temin edebileceğiniz arsa finansmanı, satın almayı düşündüğünüz arsanın sahip olduğu ekspertiz değerinin tamamına kadar temin edilebiliyor. Katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda temin edebileceğiniz arsa finansmanı ile birlikte sahip olarak geleceğe yönelik yatırımlarınızı güvence altına alacağız arsa için, uygun tutarlı eşit taksitler ile ödeme planı hazırlayabilirsiniz.


Türkiye'de katılım bankacılığı prensipleri ile faiz yerine kâr payı üzerinden hizmet veren Albaraka Türk Katılım Bankası, her ihtiyaçlarınızda olduğu gibi arsa satın almak için duyduğunuz nakit ihtiyacında da gerekli finansmanı sizlere sağlıyor. Türk Lirası cinsinden temin edebileceğiniz arsa kredisini, 60 aya...