29 / 04 / 2024

Albayrak Holding inşaat sektörü

Albayrak Holding inşaat sektörü

Türkiye'nin en köklü gruplarından biri olan Albayrak Holding, 2017'de de uluslararası ticari ortaklık, yatırım ve projeler için çalışıyor.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

İnşaat ve enerjiye destek şart!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Türkiye’nin şu anda iki tane çok önemli sektörü var; biri inşaat, diğeri enerji sektörü. Bu sektörler mutlaka ön planda olmalı" dedi.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Berat Albayrak inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, inşaat sektörünün çatı kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi...

Albayrak Holding inşaat sektörü Haberi

Albayrak Holding inşaat sektörü


Türkiye'nin en köklü gruplarından biri olan Albayrak Holding, 2017'de de uluslararası ticari ortaklık, yatırım ve projeler için çalışıyor. Türkiye, Ön Asya, Afrika ve Körfez ülkelerinde hizmetler ve inşaat sektörlerinde yeni proje arayışı sürüyor. Albayrak Holding CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat; Albayrak Holding'in mevcut durumunu, yatırım hedeflerini, faaliyet alanlarını ve 2017 gelecek planlarım Yeni Şafak Vizyon eki için anlattı. 


TERÖRE RAĞMEN MAKRO EKONOMİK DENGELER İYİ 

Ömer Bolat, "Finans bağlantılarının kesilmesi çabalan ile beraber, bölücü terörün ve DAEŞ'in artan bombalı eylemleri sonucunda, özellikle Kasım-Aralık aylarında ekonomide dalgalanmalar yaşandı. Buna rağmen, 2016 yılında ekonomimizin makro ekonomik dinamikleri dengeli ve olumlu bir seyir izlemiştir. Bu yaşadığımız iç ve dış kaynaklı sarsıntılar, daha çok hane halkı dediğimiz özel kesimin, tüketim ve talep eğilimim ve yatırımlarım üçüncü...