27 / 04 / 2024

Alebtihalak Prefabrike Yapı

Alebtihalak Prefabrike Yapı

Alebtihalak Prefabrike Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdelrazek M.Elsanfaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Denizmen Sokak'ta kuruldu

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Düzce'de prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı!

1999 depremleri sonrasında, ruhsatsız ve geçici olarak yapılan prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı. Söz konusu yapıların kaldırılmasına yönelik İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı sahiplerine tebligatların yapıldığı bildirildi

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vekon, Katar’daki QBC ile ortak şirket kurdu!

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

Prefi Yapı karkas sektöründe faaliyete başladı!

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...

Alfa, prefabrike yapılarda ara katlı hizmet de sağlıyor!

Ön germeli elemanlardan oluşan tek veya çok ara katlı yapıların üretim ve montajını yapan Alfa Prefabrike, yıllık 225 bin metrekare prefabrike sanayi yapıları ve 50 bin metrekare ara katlı sanayi yapıları üretiyor.

Çimenton Beton ve Prefabrika Yapı sorumluluk beyanını yayınladı!

Çimenton Beton ve Prefabrike Yapı Elekmanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimenton Beton ve Prefabrika Yapı sorumluluk beyanını yayınladı.

Halil Çomaktekin: Tarım işçileri için prefabrike konut yapılabilir!

AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir

İzzet Baysal Vakfı, Bolu'da okul yaptırıyor!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu içinde anaokulu öğrencilerinin eğitim gördüğü prefabrike yapıların yerine 16 derslik ve 6 ana sınıftan oluşacak yeni bir okul binası yapımı için karar aldıklarını ifade etmişti

Alebtihalak Prefabrike Yapı Haberi

Alebtihalak Prefabrike Yapı

Alebtihalak Prefabrike Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdelrazek M.Elsanfaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Alebtihalak Prefabrike Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alebtihalak Prefabrike Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Denizmen Sokak, Mamaş Apartmanı, No:21...