04 / 05 / 2024

Ali Altınkan

Ali Altınkan

İnşaat Mühendisleri Odası Finike Şubesi; Kumluca, Finike, Demre, Kaş ilçelerinin 1999 sonrası 4'üncü dereceden 1'inci derecede deprem bölgesine alındığını hatırlatarak, eski binaların risk taşıdığını açıkladı...

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Altın yatırımı yapmak isteyenler uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın konu ile ilgili o paylaşımı...

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Üç ay önce iki kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatlarının düşeceğini söyleyerek 'Üç ay önce 2 kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor!' örneğini verdi. 

Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı!

Konuta yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut piyasası ile ilgili paylaşım yaparak, "Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı" ifadelerini kullandı.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Ali Altınkan Haberi

Ali Altınkan

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Finike Şubesi Başkanı Bahadır Çenk Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çetintürk ve Ali Altınkan tarafından yapılan açıklamada, Antalya'nın Kumluca, Finike, Demre, Kaş ilçelerinde 1999'dan önce yapılan binaların olası bir depremde büyük risk taşıdığına dikkat çekildi. Başkan Gündoğdu, "Bölgemizde 1999'dan önce yapılan tüm yapılar, yönetmelik gereğince 4'üncü derece depreme göre tasarlandı. Bunda dürüst ve yönetmeliklere uygun çalışan müteahhit ve /veya mühendislerin kusuru olmadığı açıktır. 


Ancak bu tarihten sonra bölgesel depremler gözetilerek yanlış düzeltildi. Bölgemiz l'inci derece deprem bölgesi ilan edildi. Dolayısıyla 1999'dan önce statik hesabı 4'e göre yapılan binalar, birinci derecede deprem bölgesi olan bölgemiz için büyük risk taşımaktadır" dedi. 


Tedbirler alınmalı Gündoğdu, Cumhuriyet tarihinde .bölgede biri 18 Ağustos 1926'da Finike'de meydana gelen 6,9 büyüklüğünde, diğeri 25 Nisan...