13 / 05 / 2024

Ali Hakan Gökman

Ali Hakan Gökman

Er Sea İnşaat Anonim Şirketi, İlkay Denizolgun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon 792 bin 540 TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

İş dünyasının acı kaybı! Ünlü holdingin kurucusu vefat etti

Tekfen Holding’in kurucu ortaklarından Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti. TÜSİAD ve DEİK’in de kuruluşunda yer alan Gökyiğit, Türki Cumhuriyetler ile ilişkilerin güçlendirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Aksakal’ lakabıyla onurlandırılmıştı.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Tesla Sonar Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tesla Sonar Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hakan Güzel  tarafından kuruldu.

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

Ali Hakan Gökman Haberi

Ali Hakan Gökman

Er Sea İnşaat Anonim Şirketi, İlkay Denizolgun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon 792 bin 540 TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.


Er Sea İnşaat Anonim Şirketi, İlkay Denizolgun Yönetim Kurulu Başkanlığı,Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Arif Ahmet Denizolgun ve Ali Hakan Gökman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 6 milyon 792 bin 540 TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.


Er Sea İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut, fabrika, bina ve tesisler, işyerleri, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, yol-köprü inşaatı ve her türlü onarım işleri yapmak ve yaptırmak. Özel ve tüzel kişilerle kamu iktisadi ve benzeri kuruluşlarla bu hususlarda işbirliği etmek ve gerektiğinde bu kuruluşlarla ilişkilerini kesmek,...