05 / 05 / 2024

Ali Orhan Güleç

Ali Orhan Güleç

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ekonomik dalgalanmalara sebep oldu. Birçok sektörde fiyat artışının yaşanmasıyla birlikte gıda sektörü de bu durumdan etkilendi. Ayçiçek yağına yapılan zamlar alım gücünü güçleştirdi.

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

TOKİ Ardahan Göle 315 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut hayata geçirecek.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

Ali Orhan Güleç Haberi

Ali Orhan Güleç

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu. 


Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, pansiyon,kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon...