05 / 05 / 2024

ali sacid ağır kimdir

ali sacid ağır kimdir

İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara’yı masaya yatıran ERA Gayrimenkul Başarı Ofisi Broker’ı Ali Sacid Ağır, Ankara'nın değerlenen bölgesi Çankaya için açıklamalarda bulundu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için yüklenici firmalara çağrıda bulundu.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Gölcük’te ağır hasarlı bina kalmadı!

Gölcük ilçesinde depremin yaralarının sarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ''Gölcük’te ağır hasarlı ve yıkılması gereken bina kalmadı'' dedi.

Tarihi Çorlulu Ali Paşa Medresesi kafe oldu!

300 yıl önce inşa edilen Beyazıt’taki tarihi Çorlulu Ali Paşa Medresesi, zamanla nargile kafeye dönüştürüldü.

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Kılıç Ali Paşa Hamamı'na restorasyon ödülü!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olan Kılıç Ali Paşa Hamamı, aslına uygun restorasyonuyla ödüle layık görülmeye devam ediyor.

ali sacid ağır kimdir Haberi

ali sacid ağır kimdir

Gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara, sektör uzmanları tarafından mercek altına alınıyor. Başkent'in en değerli bölgelerinden birinin Çankaya olduğuna dikkat çeken ERA Başarı Ofisi Broker’ı Ali Sacid Ağır; özellikle Çayyolu üzerindeki alanların gelecek vaat ettiğinin altını çizdi. 


Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde yer alan Çayyolu’nun yakın zamanda çok büyük bir gelişime ev sahipliği yapacağını anlatan Ağır; “Ankara’nın batısında yer alan Çayyolu Yaşamkent, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan pek çok bakanlık sayesinde gelişimine hız katıyor. Metro ile ulaşımı sağlanan semtin pek çok yerine ring servisleri ile ulaşmak mümkün. 


İmar planını tamamlamaya yaklaşmış olan Çayyolu Yaşamkent’in son kalan parselleri ise inşa halinde. Geniş sitelerin yer aldığı bölgede 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı proje mevcut. Konut alanı olarak gelişen...