25 / 07 / 2024

Ali Taylan gayrimenkul sektörü açıklaması

Ali Taylan gayrimenkul sektörü açıklaması

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Ali Taylan, son 10 yılda gayrimenkul sektörünün yükselen bir trend içerisinde olduğunu ve sektörde çok ciddi bir arz bulunduğunu söyledi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Kiraların belirlenmesinde en makul yöntem enflasyon ortalaması! 1 Temmuz sonrasında piyasa etkilenmez!

TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan,  konut kiralarında yüzde 25 sınırının kalkmasının piyasayı etkilemeyeceğini dile getirdi ve kiraların belirlenmesinde enflasyon ortalamasına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Onuk tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Ev fiyatları neden düşmüyor?

Türkiye Emlakçılar Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ali Taylan gayrimenkul sektörü açıklaması Haberi

Ali Taylan gayrimenkul sektörü açıklaması

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Ali Taylan, son 10 yılda gayrimenkul sektörünün yükselen bir trend içerisinde olduğunu ve sektörde çok ciddi bir arz bulunduğunu söyledi. Sektördeki arzın özellikle büyükşehirlerde yoğunlaştığını dile getiren Taylan, "Döviz yükseliyor, borsa düşüyor, ancak gayrimenkul piyasası bu koşullarda bile iyi gidiyor. Gayrimenkulde herhangi bir sıkıntı yok, olacağını da düşünmüyorum" dedi. 


Yeni Akit...