06 / 05 / 2024

Ali Türkan mal varlığı

Ali Türkan mal varlığı

Star gazetesinden Ercan Baysal' ın haberine göre 2009'da parayı getirmeyen Ali Türkan' ın, bu yılki Varlık Barışı' nda da 20 milyarlık beyanda bulunduğu idda edildi.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

İthal tüketimde patlama: 8 ayda 30,4 milyar dolar!

Ekonomide üretim azmini gösteren ham madde ithalatında düşüş yaşanırken, tüketim malı ithalatında artış devam ediyor. İlk sekiz ayda üretime yönelik ithalat geçen yılın altında kalırken, tüketim malı ithalatında ise patlama yaşandı.

İthal tüketim tam gaz devam ediyor! 7 ayda tarihi zirveyi gördük!

Yılın ilk 7 ayında toplam ithalat geçen yıla göre yüzde 5 oranında arttı. Ekonominin üretim ayağındaki canlılığı gösteren ara malı ithalatı yüzde 4,9 gerilerken, tüketim malı ithalatında ise yüzde 67,9 oranında artış yaşandı.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Son 13 yılda tüketim malı ithalatı için 346 milyar dolar harcadık!

Türkiye’de son yıllarda yoksulluğun giderek artmasına rağmen 2010 sonrasında tüketim malları için dünyaya 346 milyar dolarlık döviz ödedik. Yılın ilk iki ayında lüks tüketime giden döviz miktarı ise 6.3 milyar dolar oldu.

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Tümaş İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümaş İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Ali Türkan mal varlığı Haberi

Ali Türkan mal varlığı

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki birikimini ekonomiye kazandırmayı amaçlayan Varlık Barışı'nın meçhul zenginleri netleşmeye başladı. Maliye ve bankacılık sektöründen edinilen bilgilere göre, meçhul zenginlerden biri Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim olan Ali Türkan. Varlık Barışı'nın 2009'daki uygulamasında 5.2 milyar lira getireceğini beyan eden ancak parayı getirmeyen Ali Türkan'ın bu yılki uygulamada da beyanda bulunduğu öğrenildi. Türkan'ın veya bir yakınının yaklaşık 20 milyar TL'lik beyanda bulunduğu ancak bugüne kadar vergisini yatırmadığı iddia ediliyor. Türkan'ın veya yakınının tahakkuk eden vergisini ödeyip ödemeyeceği ise Maliye'de merak konusu. 2009'daki uygulamada 5.2 milyar lira getireceğini beyan eden ancak parayı getirmeyen Ali Türkan'a, Maliye Bakanlığı 104.9 milyon lira vergi borcu çıkarmıştı.


6 milyar lira geldi


Star gazetesinden Ercan Baysal'ın haberine göre; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları da Varlık...