04 / 05 / 2024

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından, Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da acele kamulaştırma yapılacak..

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

Doğal gaz faturasını düşüren formül tek tek açıklandı! Bunu yapanlar yüzde 25-30 daha az ödeyecek!

Kış mevsimin gelmesiyle birlikte kombiler açıldı, doğal gaz faturaları yükselmeye başladı. DOSİDER, daha az fatura ödemenin yollarını madde madde anlattı...

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Doğal gaz ithalatı ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azalarak yaklaşık 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp olarak gerçekleşti. İşte doğal gaz haberinin ayrıntıları...

Doğal gaz ithalatı Ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azaldı ve yaklaşık olarak 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp oldu.

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazından yararlanarak desteklerin artırılacağını açıkladı!

Desteklerin artırılması ve genç girişimcilerin iş kurmalarına yönelik faizsiz kredi desteğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı kaynaklı gelirlerin kullanılacağını açıkladı.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi Haberi

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi

Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma işlemi  Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Manisa İli, Merkez İlçesi ve İzmir İli, Aliağa İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için