02 / 05 / 2024

Aliağa ve Bursa doğalgaz santralleri

Aliağa ve Bursa doğalgaz santralleri

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için 5 ilçede acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli, Bergama, Dikili, Menemen, Aliağa ve Foça ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

TOKİ Aliağa imar uygulaması yeniden askıda!

TOKİ'nin hazırladığı İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 6707, 6117 7746, 7747 ve 8182 nolu parsellerin imar uygulaması askıya çıkarıldı...

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santralleri Haberi

Aliağa ve Bursa doğalgaz santralleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla ihale edilecekleri, 15/07/2015 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulmuştur.

Bahse konu ilanda belirtilen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati;

• Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için 20/11/2015 günü saat 17:00’ye,

• Bursa Doğalgaz Santrali için ise 26/11/2015 günü saat 17:00’ye

kadar...