29 / 04 / 2024

Alinur Aktaş kim

Alinur Aktaş kim

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14. Uluslararası 'Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı'na giderek İnegöllü inşaat firmaları ve sektörün ileri gelen firmalarını ziyaret etti.

Alinur Aktaş'a 10 milyonluk satış yetkisi verildi!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda; 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 milyon TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a oy birliği ile yetki verildi.

Alinur Aktaş: YHT'yi polemik konusu yapmaya gerek yok!

Alinur Aktaş ' Türkiye'de bin 500 tane belediye kapatıldı. Çok doğru bir projeydi. Marka şehirler ortaya çıkarmak için marka değerleriniz, gücünüz olması lazım ' dedi.

Karadere Köprüsü'nde geri sayım başladı!

Kasım ayında temeli atılan Karadere Köprüsü, 2014 Ocak ayı sonunda hizmet vermeye başlayacak. İnegöl Belediye Başkam Alinur Aktaş, Karadere' nin üzerine yapılan köprü inşaatım inceledi.

TOKİ İnegöl 2.Etap Konutlarının yüzde 85'i tamamlandı!

Yüzde 85'i tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarım inceleyen Belediye Başkam Alinur Aktaş, Şubat 2014 ayı sonu itibariyle geçici kabullerinin yapılacağım belirtti. Aktaş, "TOKİ İnegöl'de hayaldi.

Bursa’da 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yeni dönem kapsamında daha ulaşılabilir ve daha yeşil dirençli bir kent Bursa’yı inşa etmek için 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa'nın gündeminde kentsel dönüşüm var!

3 milyon nüfusa sahip Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Alinur Aktaş: Bursa'da 70 bin konut riskli!

Deprem kuşağında olmasına rağmen her yıl 50 bin adet yeni kaçak binanın eklendiği Bursa'nın, depreme hazırlıklı olmaması nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündeme alındı. Uzmanlar, çalışmalara ilişkin konuştu.

Alinur Aktaş kim Haberi

Alinur Aktaş kim

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14. Uluslararası 'Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı'na giderek İnegöl Müteahhitler Derneği'nin standı ile İnegöllü inşaat firmaları ve sektörün ileri gelen firmalarını ziyaret etti. 


Körfez ülkelerinden gelen heyetler olmak üzere, yurt içi ve yurt dışından birçok sektör temsilcisini aynı çatı altında buluşturan fuarı ziyaret ederek katılımcı firmalara misafir olan Başkan Aktaş, gerçekleştirilen fuarın hem sektöre hem de Bursa'ya bir enerji getireceğini belirterek, inşaat sektöründeki olumlu havanın mobilya sektörüne de yansıyacağına inandığını söyledi. 



Yeni...