04 / 05 / 2024

alışveriş fırsatları

alışveriş fırsatları

Ocak-ekim döneminde yurt dışında yerli kredi kartlarıyla yapılan alışveriş tutarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27,4 artışla 6 milyar 183 milyon 720 bin lira oldu...

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…

Ayçiçek yağında dev indirim: Elini çabuk tutan ayçiçek yağı indiriminden yararlanacak! İşte fiyatı...

Bir market zinciri, ayçiçek yağı kategorisinde büyük bir indirimle tüketicilere avantajlı alışveriş fırsatları sunuyor. 4 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı bu markette 136 TL'ye kadar düşürüldü. İşte bu indirim kampanyasının detayları...

Kendo Orman'da lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje!

İnşaat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlayacağı Kendo Orman projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Kendo Orman projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Çelebi Podyum'da lansmana özel fırsatlar! Yeni proje!

Çelebi Group imzası ile inşa edilen Çelebi Podyum projesinde lansmana özel  fırsatlar sunuluyor. Çelebi Podyum projesinde 272 konut yer alıyor.

Akbank'tan velilere müjde! Okula dönüş alışverişlerinde 4.200 TL'lik chip-para fırsatı

Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel,Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 4.200 TL’yi aşan chip-para, 200.000’e varan Mil Puan, yüzde 65’e varan indirim fırsatları sağlıyor.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'nın son dakika müjdesiyle, müşterilere harika bir fırsat sunuluyor... Artık banka market alışverişi yapan müşterilere nakit geri ödeme yapacak... İşte ayrıntılar...

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

Almanya işçi alımı için düğmeye bastı! 1.98 milyon personel alınacak! Fırsatlar başlıyor!

Almaya işçi alımı için düğmeye bastı. Alınan yeni karara göre toplamda 1.98 milyon personel alımı olacak. Fırsatlar geliyor. İşte ayrıntılar...

alışveriş fırsatları Haberi

alışveriş fırsatları

Bankalararası Kart Merkezinin (BKM) yayımladığı verilerinden derlenen bilgiye göre, yılın 10 ayında yerli kredi kartlarıyla yurt dışında yapılan alışveriş işlem adedi yüzde 39,5 artışla 38 milyon 911 bin 701 olarak kayıtlara geçti.


Söz konusu dönemde en fazla işlem, 4 milyon 812 bin 988 adetle ekimde gerçekleştirildi. Kredi kartlarıyla yurt dışında yapılan alışveriş tutarı da geçen yıla göre yüzde 27,4 arttı, günde ortalama 20,3 milyon lira, toplamda ise 6 milyar 183 milyon 720 bin lira alışveriş yapıldı.


Söz konusu dönemde, en fazla alışveriş 841 milyon 680 bin lirayla ekimde, en az alışveriş ise 550 milyon 770 bin lirayla haziranda gerçekleştirildi.


- Yerli banka kartlarıyla 118,6 milyon lira alışveriş yapıldı


Yerli banka kartlarıyla yurt dışında ocak-ekim döneminde 1 milyon 351 bin 381 işlem adediyle 118...