04 / 05 / 2024

alışveriş merkezlerinin yılbaşı etkinlikleri

alışveriş merkezlerinin yılbaşı etkinlikleri

AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor. Durgun bir sezon geçiren AVM’lere yılbaşı coşkusu... Perakendeciler indirimlerle satış hacmini artırırken AVM’ler de alışveriş yapana çekilişle ev, araba hediye ediyor.

Emekliye son dakika müjdesi: Çalışan emeklilere 5 bin lira düzenlemesi yılbaşından önce yasalaşacak!

Çalışmayan emeklilere son dakika müjdesi geldi. aktarılan son dakika kulis bilgilerine göre, 5 bin lira ödenmesine dair düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! E-ticaret alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, e-ticaret alışverişlerine yönelik efsane bir kampanya yaptı. Kampanyaya katılan müşterilere e-ticaret alışverişlerinde Bankkart Lira verileceği duyuruldu.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz

VakıfBank'tan market alışverişlerinizde uygun kampanya. Gıda marketi alışverişlerinize 150 TL Worldpuan hediye ediliyor. Pek kampanyanın koşulları nedir? İşte detaylar.

alışveriş merkezlerinin yılbaşı etkinlikleri Haberi

alışveriş merkezlerinin yılbaşı etkinlikleri


Yeni yıl alışverişleri perakendecinin yüzünü güldürdü. İndirim kampanyalarıyla satışlarını yüzde 20 artıran perakendecilere bir destek de alışveriş merkezlerinden geldi. Yeni yıl öncesi kırmızıya bürünen AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor. Yılbaşında cazip kampanyalardan biri Profilo Alışveriş Merkezi’nden geldi. Merkez, PAMCard’la yapılan her 50 TL’lik alışverişte Renault Yeni Clio Sport Tourer kazanma şansı sunuyor.  


AVM'LERE BU AY MÜŞTERİ AKINI


Ataşehir’de bulunan Palladium AVM de toplamda 125 TL ve katları alışveriş yapanlara Mercedes E 180 kazanma şansı sunuyor. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi 100 TL ve üzeri alışveriş yapan 3 kişiye 3 adet Fiat 500 L kazandırıyor. 

Ankara’da yer alan Taurus AVM’de çıta daha da yükseldi. AVM yönetimi, yeni yılda konut hediye etme kararı aldı. Forum İstanbul AVM, bu ay 2.5 milyon ziyaretçi...