16 / 05 / 2024

Alışveriş Zamanı mağazası semerkand line yaşam merkezi

Alışveriş Zamanı mağazası semerkand line yaşam merkezi

Beylikdüzü Semerkand Line Yaşam Merkezi’nde hizmete giren ‘Alışveriş Zamanı’ isimli mağaza dün açılışını gerçekleştirdi. Mağaza sahipleri, dar gelirli kesimin de markalı ürün alabilmelerini amaçladıklarını ifade etti.

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Instagram’da yapacağınız alışverişlere dikkat! Bir anda banka hesabınız boşalabilir!

Instagram’dan yapılan alışverişlerde mağduriyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Profillere göz boyamak için eklenen kaliteli görseller ve on binlerce sahte takipçi, her gün binlerce kişinin oltaya takılmasına yol açıyor. İşte detaylar...

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM çalışma saatleri!

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM çalışma saatleri bayram tatili dönemlerinde sıkça aratılan konular arasında yer alıyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019? İşte AVM çalışma saatleri...

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Alışveriş caddelerine arabulucu modeli!

Yüksek kiralar yüzünden boşalan alışveriş caddelerindeki mağazalar için Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) harekete geçtiler. 

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Alışveriş Zamanı mağazası semerkand line yaşam merkezi Haberi

Alışveriş Zamanı mağazası semerkand line yaşam merkezi

İstanbul Beylikdüzü'nde, dünyaca saygın markaların indirimli satışa sunulduğu mağazanın açılışına talep yoğun olunca, açılış erkene alındı. Mağaza sahipleri, dar gelirli kesimin de markalı ürün alabilmelerini amaçladıklarını ifade etti.


Beylikdüzü Semerkand Line Yaşam Merkezi’nde hizmete giren ‘Alışveriş Zamanı’ isimli mağaza dün açılışını gerçekleştirdi. Ünlü markaların ürünlerini, kendi alışveriş sitelerinin altında fiyatlarla, tüketiciye ulaştıran mağazanın açılışına ilgi bir hayli yoğun oldu.


“Açılışa özel ekstra indirim” sloganıyla açılışı yapılan mağaza, yoğun talep yüzünden duyurulan saatten önce açılmak zorunda kaldı.


'ÜRÜNLERİN TAMAMI LİSANSLI'

Mağaza sahibi iş insanı Çetin Çapan “Ürünlerimizin tamamı lisanlı ürünler. Dünyaca ünlü markaları açılışa özel 3'te bir fiyatına satışa çıkardık. Amacımız dar gelirli vatandaşın da marka ürünleri alabilmesi. Mağazamızdaki ürünleri, alışveriş sitelerinin altında fiyatlarla vatandaşlara sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu


Beylikdüzü’nde açılışı yapan mağazada dünyaca...