30 / 04 / 2024

Aljelanı.F.M Alferjanı

Aljelanı.F.M Alferjanı

Severus İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, Aljelanı.F.M Alferjanı, Sallah Ahmed.M El Nagar, Omar F.M.El Khawafi ortaklığında kuruldu.

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ganem K.F.M.A tarafından kuruldu.

BMW 8 serisi Mart zammı ne oldu? İşte BMW 8 serisi 14 Mart fiyat listesi

BMW 8 Serisi, BMW'nin o dönemdeki en lüks ve performans odaklı otomobili olarak üretildi. 1980'lerin sonlarında ve 1990'ların başlarında, BMW, üst sınıf  müşterilere yönelik bir grand tourer otomobil serisi üretme kararı aldı. İşte BMW 8 serisi 14 mart fiyat listesi

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 700 TL parayı alın! 

Vakıf Müdürlüğü ihtiyaç sahipleri için kampanya başlattı. Ödeme yapıldı. Ödeme tutarı nedir? İşte ilginç detaylar...

Boudl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boudl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahaıd M F M A tarafından kuruldu.

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Esenyurt'ta A. Zız F M N A. tarafından kuruldu. 

Acacus Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acacus Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed F.M. Aljazar tarafından kuruldu.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

Depreme karşı daha güvenli şehirler için kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, ülkede deprem hasar görebilirlik riskinin azaltılmasında eski ve depreme dayanıksız yapı stokundan kurtulmak amacıyla kentsel dönüşümün önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Aqar House Emlak Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aqar House Emlak Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahmy Ahmed F.M ve Youssef M.M.E. ortaklığında kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

Metropolis Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Metropolis Property Emlak Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile O.F.M.Alnımer tarafından kuruldu.

Aljelanı.F.M Alferjanı Haberi

Aljelanı.F.M Alferjanı

Severus İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Aljelanı.F.M Alferjanı, Sallah Ahmed.M El Nagar, Omar F.M.El Khawafi ortaklığında kuruldu.


Severus İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-    Türkiye sınırları içinde veya yabancı...