05 / 05 / 2024

Alkan Özanli

Alkan Özanli

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Özanli tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence'de kuruldu.

Novark Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Novark Mimarlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Alkan tarafından kuruldu.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Alkan, Enis Alkan, İbrahim Alkan, Mehmet Ali Alkan ve Mesut Alkan ortaklığında kuruldu.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Alkan tarafından kuruldu.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Alkan tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Elit34 Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elit34 Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mert Badur Alkan ve Semih Kart ortaklığında kuruldu.

Alkan Özanli Haberi

Alkan Özanli

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Özanli tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence'de kuruldu. 


Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence A Blok No:2/Kat:...