12 / 05 / 2024

Allianz Sigorta büyükdere caddesi

Allianz Sigorta büyükdere caddesi

Allianz Sigorta'nın Büyükdere'deki 5 bin metrekarelik ofisinin yeni sahibi Yapı Kredi Bankası oldu. Allianz Sigorta ofisinin satış işlemleri geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız tamamlandı.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

Sigorta nasıl sorgulanır? e-devlet ve 170 ile sigorta sorgulama yöntemleri nasıl?

Çalışan kişiler için önemli bir güvence olan sigorta, çalışılan kurumlar tarafından başlatılmalıdır. İşe yeni başlayan çalışanların, sigorta işlemlerinin başlatılıp başlanmadığını sorgulamak büyük önem kazanmaktadır. Bu noktada çalışanlar tarafından sigorta işlemlerinin nasıl sorgulandığı merak edil

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

BES’in cazibesi arttı! Son 10 yılda 17 kat büyüdü!

Türkiye Sigorta Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de 19. yılını tamamlayan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), 2012 yılından bu yana fon büyüklüğünü 17 kat, katılımcı sayısını 4,5 kattan fazla artırdı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Özel emeklilik toplam fon büyüklüğü 148 milyar TL'yi aştı!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada "Özel emeklilik toplam fon büyüklüğü 148 milyar TL'yi aştı. Pandemi döneminin ardından özel emeklilik sistemine ilginin artacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

TMSF, Bank Asya'nın Büyükçekmece'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İstanbul Büyükçekmece'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Allianz Sigorta büyükdere caddesi Haberi

Allianz Sigorta büyükdere caddesi

Allianz Sigorta'ya ait Yapı Kredi Plaza A Blok'ta yer alan 5 kat, 2015 yılının ilk yarısında satışa çıkarılmıştı. Yabancı bir danışmanlık firması tarafından alınan tekliflerde, en yüksek teklif Yapı Kredi Bankası'ndan gelmişti.


Blokun ilk 5 katı için banka 21 milyon 750 bin dolar teklif etmişti. Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız satış işlemi tamamlandı. Her katı 972  metrekare olmak üzere toplam 4 bin 860 metrekarelik plaza alanı sigorta şirketinden satış olduğu için KDV'den muaf.


Yapı Kredi Bankası'nın ofisleri kendi kullanımı için aldığı...