04 / 05 / 2024

alman bankası Deutsche Bank

alman bankası Deutsche Bank

Deutsche Bank Türkiye’nin bu hafta açıklanması beklenen Şubat ayı enflasyon verisine yönelik öngörülerini paylaştı. Deutsche Bank, enflasyonun senelik yüzde 53.2’yı bulacağını, aylık bazda da yüzde 4 olacağını tahmin etti.

Dünyada ünlü bankadan şok eden dolar tahmini. Rakamı görenler dövizciye koşacak

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank tarafından dolar hakkında flaş bir açıklama yapıldı. Banka, yıl sonu için dolar rakamı verdi. Tahmini duyanlar dolar almak için dövizciye koşacak. İşte detaylar...

Deutsche Bank, faiz kararı sonrası enflasyon tahminini açıkladı

Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklentilerin altında kalan faiz artışı sonrasında yayımladığı analizinde TÜFE'yi yıl sonu yüzde 50'ye yakın seviyede öngördü.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Deutsche Bank: ‘Merkez Bankası faizi yüzde 25’e yükseltebilir!’

Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank, üç faiz senaryosu paylaştı. Birinci senaryoya göre, faiz ilk seferde yüzde 25’e çıkabilir. İkinci senaryodaysa faiz, haziranda yüzde 18-20 bandına ve temmuzda yüzde 25 bandına çıkabilir. Üçüncü senaryodaysa faiz yüzde 30’un üzerine çıkabilir.

Alman bankasından korkutan dolar tahmini! Tüm bildiklerinizi unutun!

Almanya’nın ve Avrupa’nın dev bankalarından biri olan Commerzbank seçim sonrası için daha önce yaptığı dolar tahminin revize etti. Bankanın şaşırtan tahminleri için tıklayın.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

ABD’deki banka iflasları Avrupa’yı strese sokarken gözler Alman bankasına çevrildi

Geçen hafta ABD ve İsviçre’de yaşanan banka iflasları finans dünyasında endişe yaratırken, haftanın son işlem gününde ise Alman Deutsche Bank ile ilgili olumsuz gelişmeler öne çıktı.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine büyük jest! Bu parayı hemen almanız istendi!

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine tamı tamına 2 bin lira hediye verileceğini duyurdu.

Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki! Yer yerinden oynayacak

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Poerll'ın açıklamalarından sonra altın fiyatları ons altından gelen pozitif hava ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı. Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak!

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Altına yatırım yapacaklar dikkat! Dev bankadan rekor tahmin

Altına yatırım yapmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği dev Alman bankasından Haziran 2023 yılı için yeni bir tahmin geldi.

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank altın fiyatları için net rakam ve tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank bünyesinde çalışan ekonomistler altın fiyatları için yeni tahminlerini açıkladı.

Altın fiyatları krizle artacak! Alman Deutsche Bank fiyat beklentisini açıkladı

Altın fiyatları FED'in faiz artırım kararlarının gölgesinde artmaya devam ediyor. Bankadan gelen açıklamalar faiz artırımına devam edileceğini gösterse de altının küresel krizin etkisiyle fiyatının artmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alman Deutsche Bank altında son fiyat beklentisini açıkladı

alman bankası Deutsche Bank Haberi

alman bankası Deutsche Bank

Deutsche Bank Türkiye’nin bu hafta açıklanması beklenen Şubat ayı enflasyon verisine yönelik öngörülerini paylaştı. Deutsche Bank, enflasyonun senelik yüzde 53.2’yı bulacağını, aylık bazda da yüzde 4 olacağını tahmin etti.

Banka manşet enflasyonun senlik yüzde 53.2’ye artacağını, aylık bazda da yüzde 4 olacağını tahmin etti. Banka enflasyona en çok katkının dayanıklı mal grubundan sağlanacağını öngördü.

Senelik gıda enflasyonunun Şubat'ta artışını devam ettireceğine dikkat çeken banka analistleri elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki yükselişe bağlı olarak restoran ve otel fiyatlarında da artışının süreçeğini kaydetti. 

Mayıs enflasyonu için yüzde 60 beklentisi

Yeni Çağ'da yer alan habere göre ,analistler manşet enflasyonun Mayıs ayında yüzde 60’a ulaşmasını, Ekim'e kadar da yüzde 55’in üzerinde seyretmesini beklentisinde bulunuyor. Kurum bu yıl sonu enflasyon tahminini de yüzde 33’te yüzde 36’ya çıkarttı.

Enflasyon...