21 / 05 / 2024

almanya tatil ve turizm fuarı nerede

almanya tatil ve turizm fuarı nerede

Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT) Stuttgart'ta bugün açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık 2 bin stantla yer alıyor...

3 ülkenin Türkiye'den vize başvurularını durdurduğu iddiası...

Almanya, İspanya ve İtalya randevuların tamamen dolduğunu gerekçe göstererek, Türkiye'den yapılan vize başvurularını mayıs ayı sonuna kadar kapatma kararı aldığı iddia edildiği belirtildi.

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da peşinat ve ara ödeme yok! 2+1'ler 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 2+1'lerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peşinat ve ara ödeme olmadan devre mülk sahibi olunabilen projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fayyaz Başpınar tarafından kuruldu.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Kripto piyasasındaki son gelişmelere göre Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinin önüne geçti. Fransa, İspanya ve Almanya'nın geride kalması dikkat çekti. Buna göre Türkiye, kripto paralarda Avrupa'dan önde. Kripto para yatırımcılarına özel hazırlanan yeni rapora göre Türkiye lider durumda.

Esnaf, Kurban Bayramı alışverişlerinden 100 milyar TL gelir bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın tatil ve bayram alışverişlerinden umutlu olduğunu belirterek, "Bu bayram yapılacak harcamalarla piyasaya yaklaşık 90-100 milyar TL girmesi bekleniyor." dedi.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Kanada, Almanya ve İngiltere işçi alımı için ilan yayınlandı!3.500 Euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!

Kanada, Almanya ve İngiltere, aylık 3.500 Euro maaşla istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

Yıl içinde resmi tatiller ve dini bayramları kısa bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak gören milyonlarca çalışan, 2023’te aradığını bulamayacak.

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Aralık ayında vatandaşlardan doğal gaz faturası tahsil edilmeyecek

Enerji krizi ile karşı karşıya kalan Avrupa'da doğal gaz fiyatına üst sınır getirilmesi konusunda tartışmaları sürerken Almanya konutlara ve KOBİ'lere doğal gaz desteği kapsamında bir dizi öneriyi devreye sokuyor.

almanya tatil ve turizm fuarı nerede Haberi

almanya tatil ve turizm fuarı nerede


Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT), Stuttgart'ta ziyaretçilere açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık bin 900’ü aşkın stantla yer alıyor. Fuar da Türkiye de 350 metrekarelik bir standa sahip.


Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT) Stuttgart'ta bugün açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık 2 bin stantla yer alıyor. Fuarın bu yılki partner ülkeleri Sırbistan ve Dominik Cumhuriyeti oldu. Fuar açılışında partner ülkeler yerel kıyafetleri ile dans gösterileri yaptı. 


Dominik Cumhuriyeti’nin yerel kıyafetler ile yaptığı gösteriye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. 


2013 yılı Ocak-Kasım döneminde Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde...