29 / 04 / 2024

ALS Ice Bucket Challenge Bir Kova Buz

ALS Ice Bucket Challenge Bir Kova Buz

ALS hastalığına dikkat çekmek için Bir Kova Buz kampanyasına katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e meydan okudu.

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

Kendi imzaladığı tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ceza alsın önerisi! 

Kira davalarının patladığı, ev sahipleri ile kiracılar arasında suların durulmadığı bu süreçte, mağdur ev sahipleri seslerini duyurmaya çalışıyor. Mağdur bir ev sahibi tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Ayda 1.272 TL taksitle bu kadar para verilecek. İhtiyacı olan hemen gitsin alsın

Bankalardan kredi konusunda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Açıklama yapan bankalardan biri de TEB oldu.

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

Ziraat Bankası, temmuz ayına sürpriz bir giriş yaparak arabası olan müşterilerini sevindirdi. Akaryakıt harcamalarından 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını ve başvuru şartlarını açıkladı.

'Elinde dolar olan gümüş alsın' diyen İslam Memiş'ten sert uyarı: Son şans...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 28 TL seviyesine gelen dolar için yıl sonundaki beklentisini 24-25  TL olarak açıklayarak ''Elinde dolar olan gümüş alsın' diyerek yatırımcıları uyardı.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

CardFinans müşterileri 30 Haziran’a kadar bu parayı alsın!

Babalar Günü’ne sayılı günler kala birçok banka da Babalar Günü’ne özel kampanyalar düzenlemeye başladı. QNB Finansbank da CardFinans müşterilerine özel düzenlediği Babalar Günü kampanyası kapsamında müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu.

Çeyrek altın almayanlar hemen koşsun çeyrek altın alsın. Çeyrek altının 30 gün sonra olacağı fiyat açıklandı

Türkiye'de seçimlerin bitmesinin ardından piyasaların normale dönmesi bekleniyor. Analistler tarafından daha önce haziran ayı işaret edilen çeyrek altın fiyatları hakkında da analistlerden yeni bir açıklama geldi. İşte çeyrek altının 30 gün sonra geleceği fiyat hakkında açıklama...

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda meydana gelen hareketlilik için 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara ait bazı iddialar meydana çıktı. İşte, İslam Memiş'in altın, dolar yorumu.

Aile Bakanlığı ödemeleri biter bitmez hemen bunu alsın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin bitmesinin ardından vatandaşlar hangi kaynaklardan ek gelir elde edebileceğini araştırmaya başladı. Vatandaşın alabileceği ek gelirler hakkında flaş bir kaynağa yer verildi.

ALS Ice Bucket Challenge Bir Kova Buz Haberi

ALS Ice Bucket Challenge Bir Kova Buz

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan "Ice Bucket Challenge-Bir Kova Buz" kampanyasına Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan da destek geldi.





Maltepe ilçesinin simgesi "Bakireler Tapınağı" önündeki bir banka, takım elbisesiyle oturan Başkan Kılıç, "Kampanyaya hem başından aşağıya bir kova buzlu su dökerek, hem de bağışta bulunarak katkı verdiğini" söyledi. Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e de meydan okudu.





Kılıç'ın meydan okumasının ardından başından aşağıya bir kova dolusu, buzlu su döküldü. Başkan Kılıç, kampanyanın hedefine ulaşması için bağışta da bulunulması gerektiğini belirtti ve herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.


Videoyu izlemek için tıklayın!

Maltepe...