29 / 04 / 2024

Alsancak Stadı davalık oldu

Alsancak Stadı davalık oldu

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Alsancak Stadı davalık oldu Haberi

Alsancak Stadı davalık oldu

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı. 


Altay Spor Kulübü Başkanı Aslan Savaşan ile birlikte avukatlar Cihangir Marmara, Şehrazat Mercan, Tayfun Ozankaya, Umut Köroğlu, Onur Koçanalı, Levent Kaya ve Sertan Feruzoğlu, İzmir Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. 


Avukat Cihangir Marmara, 19 Ağustos 20U tarihinde alınan "il spor güvenlik kararı" sonucunda Alsancak Stadfnın depreme dayanıksızlığı neden gösterilerek tüm sportif faaliyetlere kapatıldığını hatırlatarak, il spor müdürlüğü personelinin karardan 3 hafta sonra stattaki yerlerini boşaltılabildiğini, salonları kullanan güreş kulüplerinin faaliyetlerinin ise bir hafta önce sona erdirildiğini söyledi. 


Yapılan incelemelerde 2013-2014 sezonunda bu statta maçlar oynanırken, kamuoyundan gizlenen incelemeler yaptırıldığının ortaya çıktığını savunan Marmara,...