07 / 05 / 2024

Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atalay Daşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, İnnovia 3. etapta kuruldu

Denizli Acıpayam'ın 40 yıllık alt yapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Acıpayam ilçesinin Yeşildere ve Kumafşarı mahallelerinde yaşanan alt yapı sorunlarını çözmek için çalışma başlattı.

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.

Kafsan İnşaat Yapı Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kafsan İnşaat Yapı Dekorasyon Anonim Şirketi, Ayhan Pişgin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Akşehir'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi.

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Güneş enerjisi alt yapı maliyetlerini düşürür!

Türkiye'nin en fazla güneş gören ili Muğla; güneş enerjisinden aynı oranda yararlanamıyor. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, güneş enerjisinden yararlanmanın alt yapı maliyetlerini düşürdüğünü belirtti.

Şanlıurfa Akçakale'de alt yapı sorunları çözüldü!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

İhmam İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhmam İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

RA Tasarım Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RA Tasarım Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aydın ve Faik Acar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Balçık Sokak'ta kuruldu.

Adıyaman’ın alt yapısı değişiyor!

Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü tarafından şehrin alt yapısı değiştiriliyor.

Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atalay Daşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2001 Sokak, Nazım Hikmet Bulvarı, B Blok İnnovia 3. etap Kat:1...