28 / 08 / 2024

alternatif tatil imkanları

alternatif tatil imkanları

Serin havası, ormanları, krater gölleri, dereleri, yöresel yemekleri ve kültürel yaşantı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, son günlerde artan hava sıcaklıklarından bunalan, çalışma hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenlere alternatif sunuyor.

Bungalovların yılbaşında doluluk oranı yüzde 91'i geçti...

Son yıllarda en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arasında bulunan bungalov evler, yılbaşı tatilinde büyük talep gördü. Tatilox.com’un araştırmasına göre, yılbaşında alternatif tatil seçeneği sunan bungalovlarda ortalama doluluk oranı yüzde 91 olarak belirtildi. 

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Villa kiralamaları otellere alternatif oldu!

Aşırı kalabalık yerine daha sakin bir ortamda ucuza tatil yapmayı tercih edenler için son yıllarda otellere alternatif olan villa kiralama sektörü, her geçen gün büyüyor.

Kemer Tac'ün Nisa Resort hizmete açıldı!

Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Kruvaziyer turizmi 75 bine ulaşacak!

TÜRKİYE ve Yunanistan kıyılarında alternatif tatil olanağı sunan kruvaziyer gemilere talep artıyor. Geçen yıl 65 bin turistin tercih ettiği turların bu yıl yeni gemilerle 75 bine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de istediğiniz dönemde 6 yıl tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel'de Devri Tatil imkanları devam ediyor. Projede kırmızı, beyaz, mavi ve sarı dönemlerden kendinize uygun olanı seçerek 6 yıl boyunca tatil yapabiliyorsunuz.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl boyunca Devri Tatil fırsatı!

6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde, her şey dahil imkanlar ile tatil yapılan Sky Tower Hotel projesinde Devri Tatil fırsatları devam ediyor.

Sky Tower Otel devre tatil!

Sky Tower Otel devre tatil fırsatı ile toplam 6 yıl olacak şekilde, her yıl 1 hafta tatil imkanları sağlanıyor. 5 yıldızlı olarak inşa edilen projede toplam 184 adet oda bulunuyor.

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı ve her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 2 yıldır faaliyette olan proje E7 Grup imzası taşıyor.

MÜSİAD Zonguldak'ta alternatif turizm imkanları konuşuldu!

"Zonguldak İlinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların eğitimi" Projesi hakkında bilgi verildi.

Sky Tower Hotel kampanya!

Sky Tower Hotel her şey dahil konsette tatil imkanları sunuyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen projede devr-i tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel kampanya detayları...

alternatif tatil imkanları Haberi

alternatif tatil imkanları

Doğu Karadeniz yaylaları, sıcak hava ve şehrin stresinden bunalanlara alternatif tatil imkanı sunuyor.


Serin havası, ormanları, krater gölleri, dereleri, yöresel yemekleri ve kültürel yaşantı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, son günlerde artan hava sıcaklıklarından bunalan, çalışma hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenlere alternatif sunuyor. 


Doğu Karadeniz'deki yaylalar, yörede hayvancılık yapanlara sağladığı ekonomik girdinin yanı sıra, yürüyüş, çim kayağı parkurları, rafting, kano sporları, av ve olta balıkçılığı için uygun akarsularıyla yıl boyunca turizm açısından önemli potansiyel oluşturuyor. 


Yaz aylarının sıcak ve nemli havası ile iş hayatının stresi, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğayla baş başa kalmak, buz gibi suları kaynağından içmek ve yöresel yemeklerden tatmak isteyen turistler, soluğu Doğu Karadeniz'in yaylalarında alıyor. 


Yörede bazıları Bakanlar Kurulu kararınca turizm merkezi ilan edilen ve güzellikleri ile göz dolduran yaylalarda,...