16 / 05 / 2024

alternatif turizm otelleri

alternatif turizm otelleri

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Araplar Ordu'da turizm yatırımı yapacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizmin fındık dışında yeni bir alternatif ticari faaliyet olabileceğini dile getirdi. Balkanlıoğlu, Ordu'ya gelen Arap işadamlarının otel, motel, alışveriş merkezi gibi turizm yatırımı yapmak istediklerini belirtti.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Muğla Kavaklıdere'de tarihi alanlar yenilenecek!

Muğla Kavaklıdere Belediyesi'nin Güney Ege Kalkınma Ajansı'na sunduğu 'Dört Mevsim Yerküpe, Alternatif Turizm İle Ziyaretçilerini Kucaklıyor' projesinin ihale süreci tamamlandı.

Beydağ Barajı turizme kazandırılacak!

İzmir Kalkınma Ajansının (İZKA) 2015 yılı İlçeler Arası Gelişmişlik Farkının Azaltılması Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan 'Beydağ'da Alternatif Turizm Gelişiyor"' projesinde yer alan yüzer iskele ve gezi teknesi için imzalar atıldı.

alternatif turizm otelleri Haberi

alternatif turizm otelleri


Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor. Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Selge Beach Otel, Modern Saraylar, Akropol Otel, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi. 


Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çobanoğlu, otellere olan yoğun talep nedeniyle yaz sezonunda gelecek tüketicilerin oda bulmakta zorluk yaşanabileceğini söyledi. Ramazan ayı indirimi kampanyası ve erken rezervasyon fırsatından yaralanmaları tavsiyesinde bulunan Çobanoğlu, "Alternatif otel sayısı az ve talebin fazla olması sebebiyle yer sıkıntısı yaşanıyor. Tatilciler şimdiden rezervasyon yaparlarsa hem uygun fiyatı yakalamış hem de yer sıkıntısı yaşamamış olurlar" dedi.

Tüketicilerin daha konforlu bir tatil geçirmeleri için aralıksız çalıştıklarını vurgulayan Çobanoğlu, müşteri taleplerini otellere ilettiklerini ifade etti. Sadece helal sertifikası olan otellerle çalıştıklarını...