03 / 05 / 2024

Alternatif Turizm seçeenkleri

Alternatif Turizm seçeenkleri

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Türleri Paneli ve Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi Programı" başladı.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Bungalovların yılbaşında doluluk oranı yüzde 91'i geçti...

Son yıllarda en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arasında bulunan bungalov evler, yılbaşı tatilinde büyük talep gördü. Tatilox.com’un araştırmasına göre, yılbaşında alternatif tatil seçeneği sunan bungalovlarda ortalama doluluk oranı yüzde 91 olarak belirtildi. 

Uygun fiyatlı arsa ve tarla satışında rekor kırıldı! Ev alamayanlara yeni alternatif! 

Yükselen konut fiyatları yatırımcıların alternatif gayrimenkul seçeneklerine yönelmesine neden oldu. Geçtiğimiz ay 153 bin 587 adet konut dışı gayrimenkul satıldı. İşte ayrıntılar...

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Japonya'da 91 santimetrelik ofis tasarlandı!

Salıon sürecinde oldukça küçük konutlarda yaşayan Japonlar da kendilerine alternatif ofis seçenekleri arayışına girdi. Önde gelen Japon bir müteahhit çalışanların yaşadıkları zorlukları dikkate alarak, 91 santimetre genişliğe ve 1.8 metre uzunluğa sahip bir ofis tasarladı.

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sözüer ve Ulaş Baltacı ortaklığında kuruldu.

Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Asad Azız tarafından kuruldu. 

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Alternatif Turizm seçeenkleri Haberi

Alternatif Turizm seçeenkleri

Alternatif Turizm Türleri  paneli yapıldı. Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'ndaki açılış toplantısında konuşan Darülaceze Başkanı Aylin Çiftçi, alternatif turizm konusunun Zonguldak’tan filizleneceğini söyledi.


Bu tür çalışmaların üniversiteler bünyesinde geliştirilmesinin çok önemli olduğunu belirten Çiftçi, "Turizmin geliştirilmesine yönelik büyük bir gayret var. Tabi çok yeni ve gayret sarf etmemiz gereken konular. Sağlık Bakanlığımız her konuda olduğu gibi bu konuda da yol gösterici olabilecek çünkü orada müthiş bir tecrübe, potansiyel ve bir sistem altyapısı var" dedi.


Çiftçi, özen gösterilerek yatırım, takviye ve kalite geliştirme çalışmaları yapılan alanların önünün açıldığını vurgulayarak şunları kaydetti:


"Medikal turizmde katedilen aşamanın önümüzde çok iyi bir örnek teşkil ettiğini görüyoruz. Bu örneğin benzer şekilde alternatif turizm alanlarında da nasıl değerlendirebileceğimizi düşünmemiz gerekir. Türkiye'nin alternatif turizm çalışmalarına ihtiyacı var. Zonguldak...