04 / 05 / 2024

Altıeylül imar planı

Altıeylül imar planı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na şu öğretmen evi yanından Çayırhisar'a düzgün yol neden açılmıyor diyenleri "1 /5000lik imar planı olmadığı için bir çivi bile çakamıyoruz. Elimiz kolumuz bağlı"dedi.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül  parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri...

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa 570 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 558 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül 558 konut projesinin ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi 20 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Altıeylül imar planı Haberi

Altıeylül imar planı

BALIKESKİR-Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Belediyesinin 1/5000'lik imar planı olmadığı için hiçbir şey yapamadıklarını, vatandaşların kendilerine gelip, şuradan şuraya arazilerin içinden yol açılması istendiğini, ancak imar planı olmadan bir çalışma yapamadıklarını söyledi. Bahçelievler Mahallesi yeni Öğretmen Evi Sosyal tesisleri yanından Çayırhisar Köyüne giriş yolunun açılması için gelen taleplere Başkan Kafaoğlu "Herkes yolu açın, bu dar yoldan geliş gidişlerde iki araç karşılaştı mı biri kenarda durmadan diğeri geçemiyor diye şikayetler geliyor. Ama 1/5000'lik imar planı olmayında bir şey yapamıyoruz. Plan olmuş olsa hemen kepçeleri sokar yolu çoktan yaparız. Büyükşehir Planları yapmadan biz çalışma yapamayız"diye dert yandı. 


1/100.000'LİK PLAN VAR. BÜYÜKŞEHRİN YAPMASI GEREKEN 1/5000'LİK PLAN YAPILMADI

Altıeylül İlçesinin bir çok Semtinde yapılması gereken işlerin olduğunu belirten Başkan Zekai Kafaoğlu "Gazi Osman Paşa...