29 / 04 / 2024

altın ihracatı türkiye

altın ihracatı türkiye

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

Türkiye kart geliyor! 81 ilde kullanılacak! Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tüm ulaşım hizmetlerinden ve finansal sistemden faydalanma imkânı sunan Türkiye Kart ile ilgili bilgi verdi. Peki Türkiye kart nedir, nereden alınır?

‘Türkiye’de üniversite mezunlarının aradığı kriterde iş çok fazla yok’

Eleman.net CEO'su Murat Günay, üniversite mezunlarının masa başı iş aradığını fakat Türkiye’de bu kadar masa başı iş olmadığını söyledi. Günay, insanların meslek liselerine ve meslek yüksekokullarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Altını ve doları olanlar dikkat! Türkiye için flaş tarih verildi

Elinde altını ya da doları olan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünüyor. Türkiye ekonomisi için flaş bir tarih verildi.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Kritik veri sonrası altın yeniden tırmanışta! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatı ne kadar oldu?

ABD’de işsizlik maaşı başvurularının beklentilerin üzerinde artmasının ardından uluslararası borsalarda altın yeniden yükselişe geçti. Dün 2 bin doların altına gerileyen altın, kritik veri sonrası yeniden 2 bin 11 dolara kadar tırmanış gösterdi.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? 8 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika! Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? İşte 8 Nisan 2023 altın fiyatları...

Altın rekora tırmanıyor! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 17 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün 1931 dolara kadar yükseldi. Ons altından destek alan gramn altın resmen rekora tırmanıyor. Bugü gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 17 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

altın ihracatı türkiye Haberi

altın ihracatı türkiye

Uluslararası piyasalarda altın fiyatlarının gerilemesi İsviçre'nin altın ihracatının yükselmesini sağladı. Türkiye'ye ihracat Nisan 2013 yılından bu yana görülen en yüksek seviyeye çıkarken, Çin ve Hindistan'a ihracat da yükselişe geçti.

Dünyanın en büyük altın rafineri merkezi olan İsviçre'nin Eylül ayında altın ihracatı 2021 yılının aynı ayındaki 117 bin 369 kg'dan 174 bin 185 kg seviyesine yükseldi. Ağustos ayında ihracat 121 bin 794 kg olarak kayıt altına alınmıştı.

Türkiye'ye ihracat Ağustos ayındaki 23 bin 695 kg seviyesinden 32 bin 226 kilogram seviyesine yükseldi. Çin'e ihracat geçen 37 bin 807 kg'den 44 bin 20 kg'ye ve Hindistan'a ihracat 19 bin 359 kg'dern 34 bin 600 kg'ye çıktı.

ASYA'YA ALTIN GÖÇÜ BAŞLADI

Batılı yatırımcıların altın talebi azalırken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya’da hem sikke hem...