29 / 04 / 2024

altın tahminleri 2022

altın tahminleri 2022

Yaptığı isabetli tahminlerle yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altını olanlar için önemli tahminler yaptı. Peki Selçuk Geçer gram altın ile ilgili neler söyledi? Gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak gram altın fiyatlarında da hareketli bir hafta geride kaldı. Peki Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altınla ilgili hangi değerlendirmeleri yaptı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'ten sil baştan altın tahmini geldi! Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Altın tahminleri ile piyasaları sallayan uzman isim İslam Memiş altın ile ilgili sil baştan altın tahmininde bulundu. Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Dev bankanın yaptığı rekor altın tahmini piyasaları derinden sarstı: 2.500 dolar olacak!

Altın fiyatlarına ilişkin uzmanların tahminleri ve uyarıları, yatırımcılar tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Bankalar da bu konuda önemli tahminler yapıyorlar ve son zamanlarda bir bankanın rekor altın tahminleri, piyasalarda büyük bir etki yarattı. 

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!

Hatice Kolçak'tan Gram Altın tahminleri geldi! Gram altında rekor tahmin: "O rakama yükseldiğinde satacağım!" İşte ayrıntılar...

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Ons altın mart 2022'den bu yana ilk kez 2020 dolara yükseldi. Ons altından aldıpı destekle altın ve altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Uzman isimden tarihe altın harflerle yazılacak altın tahminleri! “Önce 1450 TL, sonra...”

Gram altın tüm zamanların zirvesine ulaşarak en yüksek 1234 TL’yi gördü. Peki, altın yükselmeye devam edecek mi? İslam Memiş, Fed'in faiz kararı öncesi yaptığı açıklamada yaz aylarındaki yol haritasında bir değişiklik yaşanmadığını ifade ederek gram altın için "Önce 1450 lira seviyesi, devamında 155

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

Altın ücretlerinde geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani yükseliş neticesinde uzman isimler vesilesi ile altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan akılları baştan alan yeni bir tahmin geldi.

İslam Memiş gram altının 1550 lira olacağı tarihi açıkladı!

Altın yatırımcılarının en çok merak ettiği şey altın fiyatlarının hangi noktaya kadar yükseleceği. Altın fiyatları ile ilgili olarak isabetli altın tahminleri ile tanınan İslam Memiş altında rekor seviye için bir tarih verdi.

Altın yatırımcısını 2023'te neler bekliyor? Altın fiyatları fırlayacak mı?

Altın fiyatları için 2023'de iki senaryo var. Her iki senaryoda da altın fiyatları 2022'den daha iyi bir seyir izliyor. Ekonomik durgunluk ve enflasyon senaryosunda ise altın fiyatları katlanarak artıyor!

Dünyaca ünlü uzman, altının 2023’teki fiyatı için çok net konuştu!

Altın fiyatları 2022’nin son günlerinde yaşadığı hareketlilikle en çok konuşulan konuların başında gelirken, bu değerli madenin 2023’te nasıl bir seyir izleyeceği de çok merak ediliyor. İşte bu sorunun yanıtını dünyaca ünlü bir uzman açıkladı.

Şok eden altın tahmini! Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! Hemen bakın!

Gram altın fiyatlarındaki rekor ve ons altındaki yükseliş bugün yerini düşüşe bıraktı. Çok uluslu banka Standard Chartered'in flaş altın tahminleri geldi. Banka, yatırımcılara yakın zamanda gönderdiği bir notta altının yüzde 30 artarak ons ​​başına 2.250 dolara çıkabileceğini söyledi.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Altın bugün ne kadar? 12 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 12 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 12 Eylül altın fiyatları!

altın tahminleri 2022 Haberi

altın tahminleri 2022

Yaptığı isabetli tahminlerle yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altını olanlar için önemli açıklamalar yaptı.

Peki her tahmini tek tek tutan Selçuk Geçer gram altın ile ilgili neler söyledi? Altın bu yılın sonunda hangi rakama ulaşacak? İşte altını olanların ya da altın almak isteyenlerin merak ettiği o soruların yanıtları...

Bölge Gündem'de yer alan habere göre, altını olanların beklediği açıklamalar ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ve her tahmini tek tek çıkan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcısının yüzünü güldürecek açıklamalara imza attı. Selçuk Geçer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada gram altının fiyatının 1500 lira olacağını söyledi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm...