12 / 05 / 2024

Altınay Robot teknolojileri

Altınay Robot teknolojileri

Altınay, 93 milyon dolarlık iş aldı projeye finansman bulamadı. Projenin kendisi teminat olarak kabul edilmeyince, Türkiye’yi katma değerli ihracatla geleceğe taşıyacak projeler finansman sıkıntısı yaşıyor. Buna son örnek, Altınay Robot...

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Evini satan dükkan alıyor!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada konutlara istedikleri zammı yapamayan ev sahiplerinin evlerini satıp iş yeri aldığını söyledi.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut sitesi aidatlarına fahiş zamlar gelmeye başladı. Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada, İstanbul’da aylık 5 bin TL istenilen lüks siteler olduğunu söyledi...

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Altınay ve Aslanoğlu Caddelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Homend Alex Laser akıllı robot süpürgede 500 TL indirim! 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karaca'nın altında satılan Homend Alex Serisi robot süpürge modellerinde 500 TL'lik indirim yapıldı. İşte kampanyanın detayları...

Altınay Robot teknolojileri Haberi

Altınay Robot teknolojileri



Hakan Altınay, 1990'da  Türkiye’nin ilk endüstriyel robotu Altınay-1’i geliştirdi.  1994'te  4 arkadaşıyla Altınay Robot Teknolojileri AŞ’yi kuran Altınay, 2010’dan bu yana yurtdışındaki otomotiv fabrikalarına hizmet veriyor.  Genel Müdürlüğünü yaptığı şirketin 2014 için ciro hedefi 150 milyon lira. Hakan Altınay, robotik ve otomasyon sektöründe yurtdışındaki ana otomotiv sanayiye hizmet veren ilk Türk şirketi olduklarını söyleyerek, “Ford Rusya için yapacağımız yeni gövde üretim hattı ve doğrudan ABD’ye yapacağımız savunma projeleri ile 2014 yılı ihracatımız 45 milyon dolar olacak” diyor.  “Mühendislik firmalarının birden fazla projeyi aynı anda gerçekleştirmeleri gerekiyor” diyen Altınay, ihraç edilmek üzere biri 42 diğeri 51 milyon dolarlık 2 iş aldığını aktardı. Ancak finansman bulamadığına dikkat çeken Altınay, “Eximbank dahil nereye gidersem gideyim teminatsız kredi bulamadım. En sonunda 51 milyon...