13 / 05 / 2024

Altınbaş Holding yatırım

Altınbaş Holding yatırım

Altınbaş Holding, Türkiye'nin geleceğine olan güvenini aldığı dev yatırım kararıyla gösterdi. 5 yılda 1 milyar liralık yatırıma hazırlanan holding, 250 milyon dolarlık bölüme bu yıl başlıyor..

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

Neden altına yatırım yapılır? Neden dolara yatırım yapılmaz?

Tebernüş Kireçci bugün saat 16.00'da doların tarih süreci ışığında dolara neden yatırım yapılmaz? Altına neden yatırım yapılır?" konusunu anlatacak.

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Tezman Holding, Edirne'de 105 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapıyor!

Niş alanlarda faaliyet gösteren Tezman Holding, yeni bir sektöre yatırım kararı aldı. Kısa bir süre önce fonksiyonel gıda işine girdiklerini söyleyen Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selim Tezman, "Edirne'de 105 milyon TL bütçeyle fabrika kuruyoruz" diyor.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Denge Yatırım Holding, Pana Proje hisselerini 75 milyon TL'ye sattı!

Denge Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin finansal duran varlık satışı ve ayrılma hakkı hakkında açıklama yaptı.

DAP Holding 2018’i yatırım yılı ilan etti!

DAP Holding, 2018’i yatırım yılı ilan etti. 2 yılda 5 bine yakın konutu teslim eden firma 5 yılda 13 milyar TL yatırım yapacak. 

DAP Holding'ten yatırım atağı!

2018’i yatırım yılı ilan eden DAP Holding, dev yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bir haftada 2,9 milyar liralık ihale kazanan firma dev projelerine hız verecek.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Global Yatırım Holding'in gayrimenkul satışı iptal edildi!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin hisseleri ile tüm gayrimenkul yatırımlarının Okullu Gıda AŞ'ye satışına ilişkin sözleşmenin iptal edildiğini açıkladı.

Altınbaş Holding yatırım Haberi

Altınbaş Holding yatırım

Türkiye'nin önde gelenfirmalarından Altınbaş Holding, büyümesini dev bir yatırımla taçlandırmak için düğmeye bastı. Holding, 5 yıl içinde 1 milyar liralık yatırım planladığını açıkladı. Yatırımın 250 milyon doları bu yıl hayata geçirilecek. Mücevherat sektöründe Altınbaş ve Assos markalarıyla faaliyet gösteren holding, altın rafinerisi işini ve akaryakıt şirketi Alpet'i büyütme hedefiyle çalışıyor. Bir yatırım bankası kurmak da grubun planları arasında. 5 yıl içinde halka açılmayı planlayan holding mücevherat, finans, petrolgaz, lojistik ve eğitim olmak üzere 5 ana dalda faaliyet gösteriyor. 

İKİNCİ ÜLKEMİZ YOK 

6 erkek ve 3 kız kardeşin yönetimindeki Altınbaş Holding'de erkek kardeşler sırayla yönetim kurulu başkanlığı görevine geçiyor. Son olarak eşit hissedar olan kardeşlerden Vakkas Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı bayrağını İmam Altınbaş'tan devraldı. Onursal Başkan Ali Altınbaş ise ağırlıklı olarak Kemerburgaz...