05 / 05 / 2024

altındağ eğitim yatırımları

altındağ eğitim yatırımları

Altındağ’a daha önce 11 anaokulu, 16 gençlik merkezi ve onlarca kültür merkezi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için önemli adımlar atıyor.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Yastık altında doları olan yatırımcılar beklenen gün geliyor bakmadan geçmeyin! Dolar 3 gün sonra böyle olacak

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası kararı dün açıklandı. Şimdi ise gözler Fed faiz kararına çevrildi. Yastık altında doları olan yatırımcılar bakmadan geçmeyin. Dolar 3 gün sonra böyle olacak.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Hayata geçirdiği konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

altındağ eğitim yatırımları Haberi

altındağ eğitim yatırımları


Çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini amaçlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Altındağ’a daha önce 11 anaokulu, 16 gençlik merkezi ve onlarca kültür merkezi kazandıran Başkan Tiryaki, geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için önemli adımlar atıyor. Başkan Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi’ndeki okul, bu durumun en önemli göstergelerinden biri olarak dikkat çekiyor.


32 derslikli okul


Ankara Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altındağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle Beşikkaya Mahallesi’nde yapımına başlanan lise inşaatı hızla yükseliyor. 4 laboratuvarın, 1 kütüphanenin, 1 yemekhanenin, 1 tiyatro salonunun ve bir de çok amaçlı konferans salonunun yer alacağı 32 derslikli okul, en modern koşullarda eğitim verecek. Gelecek yıl tamamlanması beklenen 5 katlı okul, bölgenin önemli bir ihtiyacını...