15 / 05 / 2024

altındağ inşaat müteahhitleri derneği

altındağ inşaat müteahhitleri derneği

Ankara’da faaliyet gösteren Altındağ, Keçiören ve Mamak İnşaat Müteahhitleri Dernekleri yönetim kurulları bir araya gelerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları ele aldı ve çözüm konusunda yol haritası belirledi.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Filistinliler kendi topraklarında inşaat izni alamıyor!

Kovid-19 salgınının işgal altındaki Filistin topraklarında sıkıntılar oluşturuyor. Filistinlilere Yardım Koordinatörü Mahmud Elhafif, Filistinlilerin kendi topraklarında inşaat yapma izni alamadığını belirtti.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı!

İnşaat firmalarının yatırım radarına giren Başakşehir gelişmeye devam ediyor. İBB tarafından bölgede inşa edilecek Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı...

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

altındağ inşaat müteahhitleri derneği Haberi

altındağ inşaat müteahhitleri derneği


Ankara’da faaliyet gösteren Altındağ, Keçiören ve Mamak İnşaat Müteahhitleri Dernekleri yönetim kurulları bir araya gelerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları ele aldı ve çözüm konusunda yol haritası belirledi.


Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, inşaat sektöründeki canlılığın ve devam eden devası projelerin inşaat malzemelerine olan talebi artırmaya devam ettiğini belirterek, “Özellikle demir ve hazır beton ihtiyacının artmasına ek olarak uluslararası piyasalarda Çin’in aşırı hurda demir toplaması maliyetlerin yüzde 30 oranda artmasına yol açtı. Türkiye’deki son yıllarda Amerikan Doları kurunun 1.60-1.70 seviyelerinden 3.50 lira seviyelerine yükselmesi de piyasalarda tedirginliğe yol açtı” dedi.


Merkez Bankası para politikasının piyasaları rahatlamaya yönelik olumlu adımlar atmasının, döviz kurlarındaki artışı ve maliyetleri bir nebze de olsa dengelediğini ifade eden Mamak İnşaat...