06 / 05 / 2024

Altındağ Konutları kiralık daire

Altındağ Konutları kiralık daire

Altındağ Konutları İzmir satılık daire sayısı 1.198 adet olarak belirlendi. Kavuklar Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje 37 bin 879 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Araba almak isteyenlere müjde! Bu otomobil markaları 600 bin liranın altında! Satış rekoru kıracak..

Türkiye'de en sevilen otomobil markalarından Volkswagen ve Dacia'da yüzde 42.3 indirim uygulanacak modellerin olduğu belirtildi. Hal böyle olunca bu otomobillerin fiyatları 600 bin liranın altına düşecek. İşte 600 bin liranın altında olan otomobil ve modelleri...

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altında 27 Haziran fiyatları

Gram altın tarihi rekor kırdı. Vatandaşlar gram altındaki gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Peki gram altında 27 Haziran'da ne kadar? İşte detaylar...

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

ABD’de yeni konut satışları tahminlerin altında kaydedildi!

ABD'de Şubat ayında yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin altında kalarak aylık yüzde 1,1 artışla 640 bin seviyesine yükseldi.

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Uzman isim açıkladı! Gram altında büyük iddia 1.140 TL olacak! 

Altında yatırım yapmak isteyeneler özellikle gram altının fiyatlarını merak ediyor. Herkesin kafasında aynı sorular var. Altın düşecek mi? Çıkacak mı? Ne kadar olacak? İşte detaylar...

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Altındağ Konutları kiralık daire Haberi

Altındağ Konutları kiralık daire

İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen Altındağ Konutları İzmir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 3 bitişik bloktan meydana geliyor.


Altındağ Konutları bloklarının alanı 66 bin 151 metrekareden oluşuyor. Kavuklar Gayrimenkul imzası taşıyan projenin 2 bloğu 32 katlı, biri ise 19 katlı olarak tasarlandı.


Altındağ Konutları İzmir satılık dairelerin yanında spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna gibi ortak kullanım alanlarına sahip. Projede toplam 1.198 adet konut yer alıyor.


Satışları bu ay başlayacak olan Altındağ Konutları'nın 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 402 araçlık 30 bin 326 metrekare otopark alanı mevcut. 


Altındağ Konutları satış ofisi iletişim

Tel: 0232 435 46 46

Web: